Geçmiş olsun Onur. Acil şifalar diliyorum. Bir sonraki buluşmaya inşallah hep beraber gideriz.
Printable View
hoop bizde oğlak burcuyuz ucu bize tokanıyo :D:D
mevzumu var nerde onura karşımı kaç kişiyiz :D:D:D
Günaydın yasemen
Sanada Denüz
herkese günaydınlaarr,
İstanbul' da yağmurlu, soğuk ve bol trafikli bir sabah.
Ne çabuk kış geldi yahu :(
İzmirde hava açık ama soguk guneslı bır hava...
Günaydın Özlem. Vallahi dün akşamki soğukta şifayı kapmışım. Halen daha ısınamadım. Böyle giderse Eskişehir'de fena dağılıcam ben :S :S
EEEEE ne demişler izmirin havasına güven olmaz.....:D:D:D: Şu an Haymana dayım ılık bir sonbahar havası var bol osijen ve incecikten yağan bir ahmakıslatan çek çekebildiğin kadar ciğerlerine.
Ohhh sefanız olsun abi. Bizim yerimize de çekin temiz havayı.
Ben kafama göre ilaç kullanamadığım için şu anda kendime benim tabirim ile "Hasta çayı" yaptım, onu içiyorum.
(Ihlamur, adaçayı, nane, limon, yeşilçay, şeftali ve kayısı aromalı bitki çayı) Evde olsam içine daha karanfil ve zencefilde atardım da ofiste ancak bunlar vardı :)
Barış Mançonun şarkısı geldi aklıma''nane limon kabuğu biraz tarçın bir tutam zencefil her derde iyi geliyor''geçmiş olsun kendinize iyi bakın.Eskişehir de hasta istemem dimdik ayakta olucaaaz inşaallah.Tekrar geçmiş olsun..:welcome:
Tamamdır abicim. Bak redbull'da geliyor Eskişehir'e. Bomba gibi olacağız hepimiz. :)