Günaydın arkadaşlar..:) Valla sabah sabah harika resimler.. bi de resim olmakla kalmasalardı... :):)
Printable View
arkadaşlar bugün bana şans dileyin..
bir işim var halletmem gerekli mutlaka :S
gunaydın gptr..
adem abı bol sanslar :)
Adem abi ne işi bu.. hayırlı bir iş mi yoksa...
Ah kıyamam Arkadaşım deseydın yaglı boyoz gevrek peynır falan yollardımm
Boyoz https://t2.gstatic.com/images?q=tbn:...9HAeenlxNll7OA bu mudur ?? :)
tadı hakkında fikrim yok :) Gevrek dediğin de bizdeki simit sanırım :) valla peynire harika olurdu :)
evet boyoz bu... sıcak sıcak yemek nasip olmadı... Eskişehir buluşmasında soğuk soğuk yedik.. Yasemin getirmişti.
Günaydınlar ey ahali :)
günaydın Erkan naber...
Gülay bigün yemek nasıp olur inş.Tadına doyum olmaz bilesin.
Hoşgeldin erkan günaydın
Erkan iyileştin mi bari...
günaydın sevgi kelebekleri:D
kolay gelsin herkese,
Adem Abi sana da kolay gelsin, inşallah hallolur işin,
Mustafa Abi ve Deniz valla resimler iştah açıcı :)
selam alper...
Günaydın arkadaşlar. Allah Herkese hayırlı , sağlıklı bir hafta geçirmeyi nasip etsin.
günaydin herkese ademtahir nickli bir şahis varmiş forumda o hariç :D
sagol alpercim nasilsin yakişikli cocuk :D
alper usta gülay eser murat tutkuaydın hepinize tşkler onur sana hiç bişey yok cnaım kardeşim geber :D
ben gittim ortalık karışmış boyazlar havada uçuyor en son yasemincim izmirde ikram etmişti sabah 5 de tadı damağımda durur :)
esercim doktor hata yapmış raporu yanlış çıkarmış benimde gözümden kaçmış sgk ya öyle göndermişim doktor eski raporu düzeltemem yenisini veriyim der sgk kabul etmez arada ben kaldım halledemezsek 3.000 tl civarında bir kesinti yapacak sgk kurt döküyorum burada şimdi:S
Onur ,Mustafa abi ,Alper vee murat abi tekrar hoşgeldınız sefalar getırdınız
teşekkür ederim arkadaşlar.
esercim iyilik şükür. burlardayız kardeşim. hala nefes alabiliyoruz :)
sen nasılsın.. ?
onur sende kına yak ben buradan gönderirim kınayı tüm boydan yakarsın :D
kenyaya gelen kamyonculara yaktircam verdiğin kinayi kenya da öpsün seni tek tek :D
gelsinler gelsinlerde ben anlatıyım senin nasıl biri olduğunu bakalım dönünce sana ne yaparlar :D
pek günaydın denilcek bir saatte değiliz ama anca girdim foruma herkese günaydın :)
onur özellikle sana :)