Ohhh sende göbek atacaksın yani bu akşam Deniz.
Eser, bunlardan bir iş çıkacağına inanıyor musun? Son anda yan çizecekler gibi sanki.
Printable View
Ohhh sende göbek atacaksın yani bu akşam Deniz.
Eser, bunlardan bir iş çıkacağına inanıyor musun? Son anda yan çizecekler gibi sanki.
öyle valla... çarşamba günüde ben gebzeye gidicem sabah... allahtan güneş arkada kalacak... yoksa çekilmez... klima da fayda etmez... istakoz gibi kızartır...
pazartesi günü gideceğim bakalım.. yan çizsinler de görelim bakalım.....
yapacağız bakalım..... bir şeyler..
Vallahi benimde arkadaşım evleniyor bende düğündeyim bu akşam.
Hmm nerde ?
Yasemın sana bısey sorucam dun arabayı yıkkatım sonra ıkı gostergenın arasında sarı ucgen ıcınde unlem ısareti cıktı sonra kayboldu ama 10 dk falan kaldı orda bu ne demek ?
Senin araba dynamic ekranda sorunu yazması lazımdı. Söndüğüne göre sorun yoktur Deniz. Ben sürekli yanan ışıklar varsa onlarlailgileniyorum. O da hiç olmadı :D
İşin şakası kitapçığa bak istersen.
teknik destek Yasemin....
check number falan yazıyodu tam takıp edemedım
Teşekkur ederım
arıza lambası deniz abi plaka lambalarına su kaçmış olabilir sonra kuruyup sönmüştür söndüyse önemli bir şey yok abi
Lambalar ile ilgili sorunda sarı ampul işareti çıkıyor. :)
vay be benden daha çok biliyorsun Yasemin..
Eee Eser, Biz puntom ile 4 yılı geride bıraktık 5 e girdik. Öğrendik neyi var neyi yok. Forumun katkısını da unutmamak lazım :)
ben bu kadar bilmiyorum.... ben sadece biniciyim...
düğüne hazırlıklar başladı herhalde... fulll eğlence hadi bakalım....
Yok yaaa
Kuaför kayıp, cep tel açmıyor. Başka birini buldum şimdi. Yakında bir yer olsun istiyorum. Şu an halen pijama modundayım yani :D
ahhhh... işte kadınlar..... biz olsak düğünden yarım saat önce giyinir çıkarız.. aynı dert şimdi haftaya bizde var...
Alış artık bunlara Eser. Aile ile gezmeye gitmek ile sevgili, nişanlı, eş ile gitmek farklı. Şimdi artık hazırlanıp, hazır olda bekleme zamanı başlıyor senin için :)