ben de seni beğeniyorum :D
Printable View
sen beni beğeniyorsan başıma bi gelecek var demektir :D
Hadi hayırlısı
keçi sakallim :D
lastiklerini keserim :D
canım benim :D
iyi akşamlar genjlik :D:D
günaydınlar olsun bakalım... herkese....
günaydın herkeze
kapalı ve yağışlı bir hava sanki akşam gibi :S
Günaydın, hayırlı günler, hayırlı işler herkese.
Günaydın herkese...Yasemin abla sana da iyi günler nasılsın iyi misin?
günaydın...aynen burada da öyle....
günaydın.. Yasemin..
günaydın Tolga...
:wub00000:Günaydınnnnnnnnnnnnn
Hoşgeldın Yasemin :muz:
Hoşbuldum Deniz.
Ayyy waryaaa ben bilem cok özledım senı arkadaşım :D
Zor bir süreçten geçiyorsunuz Allah sabır versın...
önemli insanlar forumdan uzaklaşınca yokluğu belli oluyor..
benim yokluğumda belli oluyor mu merak ettim adem abi...
Çok şükür iyiyim seni tekrardan aramızda görmek sevindirici...Hayat devam ediyor tabi öyle oldukça üzüntülerde zamanla bastırılıyor neyse iyisimi konuyu değiştirelim :) Sen ne diyosun bu Konya buluşması olayına :D
Bu arada günaydınım herkeseydi yazım yanlışı yaptım :D
gnaydn herkese
Ben o konuyu henüz okumadım. Sadece telefonda Adem söyledi. Şartlar elverirse neden olmasın? Planlar yapmıyorum artık hayatımda anlık kararlar var. Bugüne kadar tüm buluşmalarda vardım. Bunda da olmak isterim ancak kısmet diyorum.
Anladım..Hayırlısı olsun...
Günaydınlar..
Günaydın Ufuk...
Eyvallah hocam. Senin araç gibi bir tane araç bulamadım gitti tam istediğim gibi. 1.4 Fire Dynamic ama 8V olması kötü işte. Albea benim 8V onun için vazgeçmek istiyorum bu aracımdan gitmiyor abi yaa.. ****
1,3 multijet düşün o halde Ufuk.
Çok gidince de çok yakıyor Ufuk en güzeli böylesi :) Umarım gönlüne göre bir punto bulabilirsin...
Aslında Dizel araçtan korkuyorum biliyormusun abla. Her zaman uğraşmak istemiyorum araç ile. Sizde sanırım 1.3 Mjet var.
GüNaYDıN DoSTLaRıM...
Günaydın abicim..
Günaydın abicim. Aracını sende veriyormusun az önce İlanlar bölümünde vereceğini gördümde onun için soruyorum yanlış anlama. Hem yakın olduğunuz için düşünebilirim. :)
günaydın Ufuk..
günaydın Orçun...
Günaydın orçun yaw o yazıları yazarken byuk kucuk yorulmuyomusun
Günaydın canımmm...
Günaydın ufukçum... Benim araç sana pahallı gelebilir ufukçum... Tok satıcı denir ya benimki o misal ama aracımın ederini istiyorum.. piyasada 2006 starjet çok 18-19 a çok rahat bulursun ama bulduklarınla benim puntişimi kıyaslarız ona göre fiyatını sen belirlersin kardeşim...
Günaydın Damat... :D:D
GüNaYDıN DeNiZCiM... Yoo eSaSıNDa ÇoK KoLaY YaZıLıMı.. SaDeCe SHiFT TuŞuNu KuLLaNıYoRuM YaZaRKeN... FoRuMDa DeĞiŞiK YaZı ŞeKiLLeRi YaZıMı YaSaK oLDuĞuNDaN BuRaDa KuLLaNMıYoRuM YoKSa FaCeBooK'Ta TüM YaZıLaRıM BöYLeDiR.. Ne BiLeYiM HoŞuMa GiDiYoR.. :D:D
Bu Arada Yasemin Arkadaşım aramıza döndüğün için çok mutluyum bende arkadaşlarım gibi.. Adettten olmuş sormak bizede bu adete uymak yaraşır nasılsın arkadaşım?
Orçun abi Tekirdağ'da biri sürü araç var ve sizin mod sisteminize hayranım. Tekirdağ'lılar bu işi biliyor nedense. :)