Biz yarın akşam iftardayız. Gece görüşürüz artık
sürpriz bi teklif yaparsın artık
Biz yarın akşam iftardayız. Gece görüşürüz artık
yapacağım bakalım....
teklğif sürpriz olmaz ama günü sürpriz olacak...
kurtulduk illetten... sağol alper
Dün radyoda dinledim. Çinli adam sevgilisine düğün günü 99.999 adet gül göndermiş. Bu gülleri 30 araba taşımış. Kendi yaşadıkları yerde bu kadar gül olmayınca çevre illerden istemişler. Ayrıca gülleri taşıması için personel istihdam edilmiş. Adam bu sürpriz için 1 yıllık maaşını vermiş. Kendisine bunu soranlara " Yüzündeki gülümseme ve şaşkınlığa değer" demiş.
DJ'in yorumu : Asıl bir yıllık maaşını verdiğini söylediğindeki yüz ifadesi daha eğlencelidir.
Eser, sakın ola bu tarz bir sürpriz yapma.
Bu arada, gelinin güle karşı alerjisi varmış. Düğünün 30. dakikasında ölmüş.
süpermiş... bomba olmuş...
@ alper: teklif edeceğimi biliyorda bende ondan dedim.. tabiki sürpriz yapacağım.. farklı bir şey olacak....
Eser yakın zamanda arkadaşıma şöyle teklif geldi.
arkadşımın yakın arkadaşları ve ailesinden arkadaşımla ilgili
görüşlerini vs. kısa kısa kameraya alındı, birleştirildi en son da
çocuk tanışma ve ilişki süreçleri, duyguları ilgili kayıt yaptı
son olarak da yüzük ile teklifini yaptı. hoş bi cd olmuştu hem
de saklanabilir güzel bir hatıra oldu.
biraz uğraştıran ve zaman alan bişey ama belki fikir olur
Biz biliyoruz Alper. 5 kişi çakmak yetiştiremedik.
Bu arada 5 ay önce başlayan sigara maceramı geçen hafta itibariyle bıraktım. 8 gündür hiç içmedim. 32 sene içmemişim şimdi içsem ne olacak dedim ve bıraktım
Cevapta kesin evet olur. Aksi düşünülemez zaten. Böyle emek verilmiş bir teklif olsa bende evet derim ama yok
Konu JASMINE tarafından (21/08/2010 Saat 02:00 ) değiştirilmiştir.
abi ne güzel teklifler yapıyorlar ya
Yasemin'in anlattığı hakikaten bombaymış
hiç beklemediği anda hiç beklenmedik şekilde olması lazım.. belkide sıradan yaparım...
Yasemin helal olsun.. en iyisi hem maddi hem manevi hem sağlık açısından çok iyi olmuş...
valla ben güvenmiyorum hiç... nasıl yaparım bilinmez...
ben çıkıyorum.... hadi iyi geceler... herkese sonucu buradan bildiririm....
Konu Scottie tarafından (21/08/2010 Saat 02:07 ) değiştirilmiştir.
Forumdaki tüm yazışmalardan üyelerin kendisi sorumludur. Çıkabilecek herhangi bir hukuki durumda, forum yönetimi yetkili merciilerin talepleri doğrultusunda, ilgili üye/üyelerin tüm erişim bilgilerini/kayıtlarını vermekle yükümlüdür. Yeni üye olanlar, maillerine gönderilen onay maillerini onayladıktan sonra, admin onayıyla üye olabilmektedirler. O nedenle üye olurken profil bilgilerinin özenli, doğru ve eksiksiz şekilde girilmesi son derece önemlidir. Üyeler; forumda geçirdikleri zaman zarfında forum kurallarına uymak zorundadırlar. Kurallara aykırı davrandığı tespit edilen üyeler hakkında haber vermeksizin işlem yapma hakkı forum yönetimine aittir. Forum kurallarını okumak için tıklayınız. Unutmayınız; bu ortamdaki özgürlüğünüz, başkalarının özgürlüğüyle sınırlıdır.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri