gideceğiz bakalım... gezmeye... bir arkadaşı ziyaret edeceğiz.....
Printable View
gideceğiz bakalım... gezmeye... bir arkadaşı ziyaret edeceğiz.....
iyi geceler Yasemine ve Eser( sanırım online siz varsınız :)) iyi geceler arkadaşlar.
Mert yatmış okuduğum kadarıyla.
iyisinizdir umarım, sanırım Yasemin yorulmuşsun bayramda. yarın dinlenirsin artık :) bu arada Eser şimdiden iyi yolculuklar kardeş.
ne heyecanlı bi geceydi. çok umutsuzdum, en kötü halimizle en iyi maçını oynayan sırbistanı yendik, yarın amerikayı yenersek hiç şaşırmam. çok yorgunum ama çok mutluyum.
İyi geceler Alper. Senin bayramın nasıl geçti?
2 gün ziyaret, son gün misafir ağırlama :) yoğun ve yorgunlukla geçti, ama güzeldi, severim bayramları her ne kadar eskisi gibi olmasada.
Vallahi bizde full bir misafir trafiği vardı. hele 1. gün kahve ve tatlı servisinden bir bardak su içecek zamanım bile olmadı. :D :D
o zaman geçmiş olsun :)
gerçektan bayanlar ayrı bi yoruluyor bayramlarda. tüm misafirlere, çay getireyim, tatlı getireyim, kolonya-şeker vereyim :) bi de bulaşıkları makineyede koyamıyorsun, misafirler ardı ardına geliyor. bunları yapmak gerçekten kolay değil. yazarken ben yoruldum valla.
çikilata komasına girecem birzdan biri yardım eylesin..
hoşgeldin Ferhan, aman fazla dayanma çikolataya ve baklavalara :)
ben yatıyorum, iyi geceler, iyi uykular arkadaşlar. renkli rüyalar.
Saol hoşbulduk:) Sorma ya inme inecek midir çökecek mi derler herneyse ondan olacak. yediğim tatlının haddi hesabı yok odama girdim allahım ne göreyim bayram bitti diye bütün çukolataları annem masama koymuş gerçe bitmek üzere:)
kaynatan yok bu saatte ya neden kimse yok?
herkes yorgun :) uykusu gelenler de var ben gibi. iyi geceler tekrar. gidemedim bi türlü :D
iyi akşamlar bugün izmirdeydim kordondan felan geçtim bi Allahın kulunu göremedim nedense.şu anda selçuktayım cumartesi izmirde görüşmek üzere :)
herkese iyi geceler nasılsınız
saol sen nasılsın
iyi geceler Mert ve ,
maç izliyorum, ikinci devre umarım toparlanırız.
Mert benim yerime de gez İzmir'de, özledim oraları :)
iidir valla
İyiyiz malum maç izliyoruz...herkeze iyi akşamlar.
gez Mert gez, keyfini çıkar Ege'nin :)
iyi geceler arkadaşlar.....