kendimi farklı bir zaman diliminde buldum
yamyamlar kaybolmuş yerini ölüm sessizliği almıştı adeta.
Sadece çok derinlerden gelen bir uğultu vardı etrafda.
Uğultu giderek daha da yankılanıyordu ve o an....
Printable View
kendimi farklı bir zaman diliminde buldum
yamyamlar kaybolmuş yerini ölüm sessizliği almıştı adeta.
Sadece çok derinlerden gelen bir uğultu vardı etrafda.
Uğultu giderek daha da yankılanıyordu ve o an....
O ugultunun karnımın zili oldugunu anladım ve urpertım bır an olsun azalmıstı...Dere kenarına ınıyordukkı
bir de ne görelim.. ne köprü var ne bişe..
Napsak dıye dusunurken bırden aklıma eskı gunlerdekı gıbı koşup koşup koskoca dereden karsıya atlamak geldı
geldi ama yanımızda yaralı bir avcı, arkamızda birçok yamyam ve yamyamları görüp uzaklaşan ve muhtemelen yakınlarda olan koca bir ayı vardı. avcıyı bırakıp kaçmak yada onunla kalıp başımızın çaresine bakmak. şimdi tek düşüncemiz buydu. o sırada cüce ....
ve herşey ortadan kayboldu ve büyük bir çığlıkla uyandım...Meğer herşey büyük bir kabusmuş...Yumuşacık yatağımdaydım ve sırılsıklam terlemiştim..Saate baktım sabah 04:30 du...Aklıma yatmadan önce yediğim kuru fasulye geldi ve muhtemelen bu kabusu yediğim kuru gördürmüştü bana...Odada çok kötü bir koku hakimdi ve muhtemelen de kabustaki korkumdan dolayı kuru sebep olmuştu bu kokuya da :) :) :) (buyrun burdan yakın) ehuehuehu
sonra kalkıp camı açtım.... odaya temiz bir hava hakim oldu... bir bardak su içtim.. içim yanmış.... sonra tekrar uykuya daldım..
uykumda sakallı bi dede çıkıverdi karşıma
ve rüyama cüce girdi...
sakalı dede beni çağrıyordu.. cüce ise sakın gitme diyordu..
Sakallı dede gel okeye 4.eksık dıyordu cüce ise bırak onları yengen yıne karpuz keser batak oynarız yüklemesine dıyordu...Aklım karısmıstı bır oyana bır buyana savruluyordumkı...
okeyinde, karpuzunda yeni bir tuzak olacağını düşündüm birden. etrafımda yine aynı kişiler duruyordu. cüce, güzel eşi, 3 velet, yaralı avcı , koca ayı :) ve yamyamlar. bitmeyecekmiydi bu kabus. kurufasulyenin suyunu haşladıktan sonra dökmedilermi acaba, çokmu ağır gelmişti bana, yoksa yanında yediğim kuru soğanınmı etkileriydi bunlar. ama sonuçta karşı karşıya kaldığım bu olayın üstesinden gelmeliydim artık. yüksek sesle..
ahahahahahahahaahahahahaahahahahahaahahahahahahaha hahhahaahahahahahahahaha
abi süpersiniz ya
derken ocaktaki yemeği yanan fatma hanım teyze desti izdivaçı izlerken yapğtıgı yorumlardan bunalan spiderman biranda bizim okey masasına oturdu.Ortadan taş çekmeye ağlarını attgıını için sinirlenen koca ayı ve yaralı avcı bunun üstüne çullandı tam bu esnada vazo sen sallan sallan ve düş....
bu nedir ya bu nedir sabah sabah, hikaye yazalım dediler çocuk korku masalına döndü yok ayı okey oynuyomuş yok ak sakllı dede traş olmamış bu nedir ya ben oynamıyorum yaa:D:D:D sabah sabah gülme krizine soktunuz beni teşekkürler arkadaslar.
ÜSTTEN DEVAM.
spidermene çaktım o ordan düşerken ayı ile boğuşmaya başladım... yaralı avcı da ayıdan olmasınmı.. ikisi ile boğuşurken ayının elini kırdım.. spiderman de oturmuş bizi izliyordu...
şimdiye kadar hanımefendi edasını koruyarak sessiz kalan ve tek görevi cüceyi korumak olan güzel bayan düşen vazonun etkisiyle zivanadan çıkmıştı. gözleri pörtlemiş, ağzından salyalar akarken tüm hışmıyla masaya çullandı. " yeter be çıkın evimden yokmu sizin işiniz gücünüz." diye bağırıyordu ki..
herkes evet işimiz yok o zaman cıkmıyoruz dedi.daha sonra kadın Zeyna gibi...
kadının güzelliği , allah yarattı demedim.. ağzı ile burnu arasına karışık oturrtum... ama bana saldıracak sanmışım..
bir o camda , bir bu camda . oyun hamuru gibi ... durmuyordu...