641....
Printable View
641....
642
643
644
Bu oyun nasıl oynanıyor bizim çocuklugumuzda yoktu böyle şeyler :)
645 diyelim bakalım ne olcak acaba :)
646
647
648
649
650
652
Biraların yarısını benden olsun üstlenebilirim en büyük dert içki olsun ben onu fondip yaparım :)
653
Özkan senin Efes ile ortaklığın olduğunu düşünmeye başladım artık :) :) Eğer öyleyse forum buluşmalarına seni sponsor yapalım :) :)
654
Yasemin hanım Efes nedir ki biz Rakıya bile sponsor oluyoruz yeri geldiginde birçok buluşmalarımız formda yayınlanmıyor aramızda buluşuyoruz ve nedense ihale bana kalıyor maksat hoş sohbet olsun Rakıda bahane bizde bize yakışanı her zaman yaparız umarım birgün aynı masada muhabet edebiliriz izmir grubu arkadaşlarımızla..
655
herzaman bekleriz sponsor bey:D
656
Bekleriz Özkan. Belki bir gün biz geliriz İstanbul'a. Ya Çırağan'ın karşısında salaş bir meyhane var. Bayılıyorum oraya. Orada içeriz artık :) :)
657
Valla siz gelin ben elimden geleni yaparım Kumkapıda agırlamak isterim sizleri izmir ekibinede orası yakışır yada Galata köprüsünün altında ya fasıl yada Bar gibi mekanlarda olabilir Herzaman istanbul ayaklarınızın altında arkadaşlar gelseniz renk katarsınız belki istanbuluda toplamış olursunuz biraraya müyhiş olur...
Neyse ben yatıyorum sabah eşim sınav gözetmeni ve şirketimin gelenksel piknik organizasyonu var SANOVEL bence bu firmayı takip edin ileride bir numara olacak bir şirket müthiş bir organizasyon var yarın etler mangallar eglenceler gırla içkiler seviyorum işimi üvey evladım gibi ailemden birisi gibi çalıştıgım iş hepinize saygılar...
658
iyi geceler, iyi eğlenceler şimdiden :)
659