:D tmm devam
Kenan imirzalıoğlundan daha güzel poz vermesini özlerdim
( Kendi avatarın daha güzel olmuş ;) )
Printable View
:D tmm devam
Kenan imirzalıoğlundan daha güzel poz vermesini özlerdim
( Kendi avatarın daha güzel olmuş ;) )
Her resmınde ayrı bır karızma oluşunu özlerdim...
bankacı oluşunu özlerdim :D
imzasındaki harika makinaları özlerdim....
durmak yok.. hadi devam edelim.........
Durmadan usanmadan bu konuya yorum yapmasını özlerdim :) :)
haberin ola demesini özlerdik:kewlpics:
Benim yorumlarımı diline dolayıp beni sinirlendirmesini özlerdim :)
mütevaziliğini ve süper empati kurma yeteneğini özlerdik..:grup:
Yan sinyal ampullerimi değiştirmek için gittiğimde arabamı gasp edip kampanaları boyayan usta halini özlerdim. :)
İşim 1 saate biter diyordum 4 saatten fazla kaldık. Eee 4 GP ve 6 forum üyesi bir araya gelince sohbetle birlikte işler yavaşladı :)
ef 585 park ampulü bahanesiyle kampana kaliber yerine motorunu niye sökmediğimi özlüyorum.(2006 ve bayan arabası olmasına rağmen sıfır gibi altında vuruk yağ kaçağı yok detaylı temizlik boya korumadan sonra sıfır gibi olucak o arada ayna kapaklarını ve kapı kollarını da gövde rengine boyattırırsak emotion plus :sorcerer:
Siyah polar şalımı kıskanmasını özlerdim :) :)
ben bu Bayan arabası mantığını anlayamıyorum zaten. Aracına önem veren temiz ve titiz kullanan her insan dikkat ederek kullanır. Ancak aracımın altına baktığımda gerçekten sorunsuz görünmesi benide çok mutlu etti. Dşündüğümüz bir kaç değişimide yaptık mı süper olacak arabam :)
puntişinin güneşliklerinde bulunan solda new güncel cdler sağda ise biraz daha eski cdler bulunmasını özlerdim,(tabi ankara yolcuğunda ben hep seni karıştırdım ayrı konu)
Ef585 project
Kazalı dynamicten çıkma Mp3 çalarlı teyp
Sis farı (ayrı anahtarlı)
Ön kaput plastiği karbon
v.s v.s :kewlpics:
CD'lerimin yerlerini karıştırmasını ve teybimi sürekli cd değiştirerek salaklaştırmasını özlerdim :)
çok iyi telsiz kullanmasını özlerdim telsiz diyaloğları (bu arada kalorifer klimayı da unuttunuz efem):cheers00:
bakim uzmanini ozlerdim...
14 numaralı formasını özlerdik
10 saatlik yolculuk boyunca arabamda kurcalamadık yer bırakmamasını özlerdim :)
Şaka bir yana arabada oluşabilecek ses ve tıkırtıların olup olmadığının uzman kişi tarafından kontrol edilip, sorunsuzluğunun tespiti içinde teşekkürler :)
yol boyunca az çok güzel muhabbetini ve beni dinlemesini aralarda rüyamdaki konuşmalarımıda dinlemesini extradan özlerdim..:siritma:
yol boyunca sıkıntı olmadı ama çantamda( 1.3 motor beyni ,debimetre,6pk1324 şarz dinamosu kayışı v.s teknik ekip bi parça kablo 17 yarım ) Ef 585 on numara ya ses soluk yok emsallerine göre çok iyi :merhaba:sahibi ii bakmış
her konudaki yardımseverliğini ve güzel dostluğunu özlerdim.
Uçan halı maceralarını özlerdim :)