Merhabalar.
Her Bilgisayar Sahibinin İnterneti Var Artık. Ve Malum bilgisyaardan Anlamayan Arkadaşlarımızda Vardır Elbet.Bizi Evlerine Davet Eder gel bi Bilgisayarıma El At be Gibisinden ^^. Neyse Program In Kullanımı Cok Basit Kurdukdan Sonra İD Password Veriyor.Bilgisayara Bağlanmaları İçin İD yi ve Şifreyi Vermeniz Yeterli Karşı Tarafda O id İle Giriş Yapıyor vE bağlantı Kuruluyor.
Programın Adı Teamwiever
Programın İndirme Linki:
https://download.cnet.com/TeamViewer/3000-7240_4-10398150.html?part=dl-6271747&subj=dl&tag=button
ben 2 seneye yakındır kullanıyorum bu programı
bende araç takip sistemi operatöründen teknik destek alırken öğrenmiş ve
baya bir şaşırmıştım
adam uzaktan benim bilgisayarın içinde
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
Uzun yıllardır kullandığım programlardan biri bu. Hizmet sektöründe faaliyet gösteren hemen hemen bütün firmalar bu tarz programları kullanıyorlar. PcAnywhere ile başlamıştım ilk. Sonra Radmin, Teamviwer ve Logmein, Showmypc kullandım. İçlerinde en güvenli olanı Radmin, sorgusuz passworde bile gerek duymadan rahatça giriş yapabileceğiniz ise Logmein.
Radmin şirket içi kullanım için çok güzel, Radmin gibi dosya paylaşım özelliği olmasa da ücretsiz olması açısından VNC de iyi.
Ama internet üzerinde en iyi çalışan TeamViewer.
LogMeIn de güzel ama bir türlü güven vermedi bana, ilk çıktığı zamanlardaki reklam stratejisinden olsa gerek, hack ve crack sitelerine girince açılan popup tarzı reklamları olduğu için o günden beri güvenemedim LogMeIn e ama rahatlığı konusunda evet, çok iyi.
mükemmel bi program,
ayıra artık ücretsi iPhone app var telefondanda bilgisayarınızı kontrol edebilirsiniz![]()
Ne Mutlu Türküm Diyene!
Bunlar için statik ip mi gerekiyor?
Bende epeydir kullanıyorum süper bir program sürekli ıd ve pasword değiştirdiğinden güvenlidir ..Ayrıca sabit ıp de gerektirmiyor her türlü ıpde kullanabilirsiniz
İlk benim bilgisayarıma giriş yapıldığında ben oynatmadan mause oynuyordu pencereler açılıp kapandı ne oluyo lennn olmuştum![]()
Yükledim Ozan
- Radmin için sabit IP gerekiyor.
- Teamviewer ve showmypc'de bağlantı için gerekern ID karşı taraftan size verileceği için gerek yok.
- Logmein ise sabit ip gerek duymadan ip adresinin değişse dahi giriş yapabileceğiniz bir program.
Bende yeni kullanmaya başladım. Çalıştığım fab. nın heryerinde kamera sistemi kuruldu evden tüm çalışanları yada çalışmayanları görebiliyorum![]()
Sabit ip gerekmeyen ve ücretsiz olan hangisi iş yerinden ewdeki bilgisayarıma bağlanmak için söylüyorum.
Logmein.![]()
Teşekkür ettim ablacım aksam eve gidince bakıcam![]()
Bu tarz programlar aynı zamanda kendi güvenlik açıklarınada beraberinde getirir. O nedenle içim rahat olmuyor nedense.
Gerçi girmedikleri yerde yok. İcq ile yıllardır mossat ın haber alma programı oldugu gibi.
I SEEK YOU adı üstünde![]()
logmeinin en büyük avantajlarından br tanesi istediğinizde kapatıp istediğinizde açabiliyorsunuz bu şekilde açık kalmıyor devamlı portlarınız
Konu JASMINE tarafından (22/03/2010 Saat 15:36 ) değiştirilmiştir. Sebep: Yazı karakteri değiştirilmiştir.
3389 Nolu portu actım heryerden giriyorum Teamweaver acıl durumlarda baskasının makınasında yok ıse ve kurdurmuyorsa programı sıkıntı oluyor en ıyısı 3389 port bununda guvenlık acıgıda var elbette fakat ısı bılıyorsanız sorun olmuyor.
Mahalleye pc ve net konuusnda destek cıkıyorum artık komsuların eve gıdıp pc ve ınternettkı sorunları gıdermek yerıne evden yapıyorum ıslerı teamwearrda fakat kendı pcmde 3389 acık
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri