Bizde de şöyle bir formül var abicim: Ben tüm bakanlıkları iç işleri ve dış işleri diye ikiye ayırdım ve iki bakanlığı da eşime verdim! Ben Başbakan oldum! Sadece halka karşı görünen yüzüm yani :D
Printable View
Bizde de şöyle bir formül var abicim: Ben tüm bakanlıkları iç işleri ve dış işleri diye ikiye ayırdım ve iki bakanlığı da eşime verdim! Ben Başbakan oldum! Sadece halka karşı görünen yüzüm yani :D
arkadaşım dagored valla çok üzüldüm haline olsun sıkma canını banada bir zamanlar light diyorlardı diye diye iyice light oldum ama neyse
ankara iyi eğleniyor valla:)
arkadaşlar bende bekarken asıp keserdim ama evlenince hiçte öyle olmuyor valla hani derler ya
bekara karı boşamak kolay diye evli arkadaşlar bilir. :)
hadi hadi bırak şimdi başkalarına sığınma erkeksen yarın buluşmaya tek başına gelirsin hadi
emre neden öyle diyorsun
ben yanındayım kardeşim
ben bunların hepsinin bir komplo olduğunu biliyorum
bozacının şahidi şıracı konuş
Bu işin gidişatı pek iyi deel gibi görünüyo.
Biri imdat frenini çeksin ilerde makas varr...
abi nerden uyduruyon bunları yaff
ama iyi sallamışsın
femoli sen varyaaaa
abi nasıl karıştırdın ortalığı
sonrada buluşalım diyorsun
gerçek habercilik yapıyoruz resimler montaj diyosunuz
sabıkalı olduk şıracı olduk
bakalım daha neler olacağız
sizleri seviyorummmmmm arkadaşlarrr
viva gp kardeşliği :)
abaaaaaaaaww. abi oldumu böle şimdi.cık cık:D
biz böyle bir kızarız bir severiz
arkadaşlar bu femolinin karalama kampanyası diyoruz inanmayın
ama kadish haklısın söz hep erkeğin gibi görünsede kadınlara kıyamıyoruz aslında söz hep kadının
hepimiz aynıyız da sizde hepiniz aynısınız :)
eyvah,konu farklı alanlara kaymaya (kamplaşmaya)ve tehlikeli hal almaya başladı.yetkililerin duruma el koyması lazım,ama yetkililerde işin içinde bakalım ne olacak.:baris:
senin sözüne istinaden dedim kadınlar ve erkekler
yüzyıllar boyu sorgulanan tartışılan bir konu hiçbir zaman da çözümü olmadı evet erkekler de hep aynı kadınlarda hep aynı
demek istediğim bu
bu yaradılış özelliklerimiz olsa gerek
yanlış anlaşılmamışımdır umarım
amannnn tartışmayalım kadınlar erkekler bir girersek forum direk iptal :)