Alıntı erdiyilmaz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Basın AçıkLaması:

20/03/2007 tarihinde etLik / ankara'da yapmış oLdugumuz buLuşmada, ısrarLa Liva'ya gideLim dememe ragmen mado diye tutturan matrox ve dagored ikiLisinin çok büyük bir kompLosuna maruz kaLmış buLunmaktayız.

ard arda sayamadıgım miktarda çay geLmesi, daha birini bitirmeden öteki içecegin geLmesi ve iç dünyamızda oLuşan basınç akabinde femoLi iLe Lavaboya kadar gitme ihtiyacı hissettik. kuruLan kompLodan habersiz şekiLde, geri dönüyorken, bu tür taLihsiz bir fotograf çekimine maruz bırakıLdık. haLkı yanıLtmaya yöneLik hazırLanmış bu kompLonun, başka insanLarın da başına geLmemesi için, Lütfen matrox ve dagored nickLi arkadaşLardan uzak duraLım.

site haLkının gaLeyana geLmemesi için bizLer varımızLa yoğumuzLa çaLışıp, kanımızın son damLasına kadar mücadeLemizi sürdürecegiz. başka femoLiLer erdiLer yanmasın. tüm mücadeLemiz bunun için.

evet son mesajLarınızı yazın konuyu kapatıp siLicem hemen
ben ve Dagored arkadaşım etliği bile bilmeyiz ki kaldı liva nerede onu bile bilmeyiz yeri seçen kişi Femolinin ta kendisidir
gelen çaylar bütün arkadaşlar tarafından içilmiş olup aramızda sizden başka birleşik ve bütünleşik bir grup olarak kimse lavaboya gitmemiştir hatta ben hiç gitmemişimdir
eger bu bir komplo ise (ki değildir)
fotoğraf makinası yerine telefon ile çekilmezdi
resim zaten gerekli açıklamayı yapmaktadır
ben olayı yargıya taşımak istiyorum

saygılar