evet gerçekleri açıklamanın zamanı geldi ben GİT (grandepuntotr istihbarat teşkilatı) ajanıyım
Femoli nin gerçekler karşısında çamur atarak sıyrılma çabalarını kınıyorum ama halkımız gerçeğin yanında olacaktır
resimler gerçekleri anlatır
:)
Printable View
evet gerçekleri açıklamanın zamanı geldi ben GİT (grandepuntotr istihbarat teşkilatı) ajanıyım
Femoli nin gerçekler karşısında çamur atarak sıyrılma çabalarını kınıyorum ama halkımız gerçeğin yanında olacaktır
resimler gerçekleri anlatır
hadi canım duygu sömürüsüyle bir yerlere varamazsınız. halk nasıl bir iftira attığınızı ögrenecek ve dışlanacaksınız hem siteden uzaklaştırma hem ülkeden uzaklaştırma alacaksınız
süpersınız dostlar kıskanıyorum valla arkadaşlığınızı
işte gp farkı budur abicim
hep beraber abicim istersen gelelim yanına seninde gönlünü alalım
ama ciddi söyle yakışıklı çıkmışım dimi resimlerde
ben şimdi ayıkıyom adam bana hemşo memşo muhabbeti yapıyorFRİENDS beni ağlarına alıcak kötü emellerine alet edicek vay be duygularımla oynandı:icon_surprised:
hele şükür be bir anlayan çıktı işte işte bu matrox un gerçek yüzü budur , böyle arkadaş şeklinde sözleriyle sizi kandırıp hain emellerine ulaşmak için sizi ağlarına düşürmeye çalışıyor kanmayın dünde bir kaç masum tüyü bitmemiş yetimi kandırmayla uğraşıyordu haberleri bu gün öğreneceğiz .......
yuh yani mehmet
vur dedik öldürdün tüyü bitmemiş yetimleride akşam görseydin hele birisi 2.10 cm di
Hemşerim üzdün beni vallaha bu femoliye uyma sende
fotoları yakalanınca böyle çamur atıyor konuyu değiştirmeye çalışıyor
bizim herşey meydanda iki fotomuz çıktı bütün forum burada
tamam resimler biraz enstantane ama biz hiç çamura yatmadık
:D:D:D
bizim belgelerimiz var noter tastikli
kaçıncı notermiş bu yaa
başımıza bela oldu
bizdede belgeler var ama arkadaşlar yok foto montaj yok sabotaj yok zaten sabıkalı
bende bir noter bulmazsam neyim :D:D:D
mehmet allah iyiliğini versin nasıl değişim olmuş ben kardeşi zanettim
Güncel
Waybe ne günlermiş ne eğlenmişiz :D:D:D:D
memet abi sende iki gündür eski konulara takıldın durdun yaff
1le 3 biraz parlak çıkmış. diğerleri de tam tersi haha