mehmet abi atacak pislik bırakmadın hepsini bana attın
Printable View
mehmet abi atacak pislik bırakmadın hepsini bana attın
momo corseler sahteymiş senin mehmet abi....:D:d
seninde arabanın yarısı kırmızı yarısı turuncuymuş
(AWD)one öle insan bii lastik degisimi yapar senlemii yasıyacak :)
atacak pislik kalmadı pislik bulunca atarım :poster_s:benden pass:gome_whi:
mehmet abi senin arabanın abs yokmuş ön teker ler kaymaktan aşınınca arka tekerlerle ön tekerleri değiştiriken gördüm seni:p
ehliyeti yok arabası olsa ne yazar:P
emre sende arabayı siyah folyoyla kaplatmışsın
@emre abi
arabasının camı yokmuş ondan imzasına utancından arabanın tampon resmini koymuş..:D:uhm00000::whistlin::tongue00:
@mehmet abi
senin momların öndeki ler16" arka 17":D
arabanın sağ farı yokmuş:D:D
çok hoş paylaşımlar olmuş ya,gerçekten çok guzel bu konu...ben dikici ile devam edeyim :)
senin puntonunda kapısı yokmuş :D:D
tolga arkadaşımızın aracında aslında sis farı yokmuş..
o yüzden bahçelide sisler açık gezerken, ceza yeme olasılıgı hiç olmamış
Kukart senin GP ye boya atmayı unutmuşlar teneke teneke gezorsun ortalıkta granit gri diye :D
nafiz bey siizn arabayıda biliyoruz renk new orleans mavi araba italyan ne ayak haaaa bide gri paspalar pek dandik:)
Ertan bey cuf cuf layan lokomotifiniz Haydarpaşa TCDD 7 ci peron a bekleniyor.
sizinde böğüren ineğiniz mezbahaya bekleniyor one öle böğğğ böğğğğ:poster_s:
Ertan o kadar para verdin gittin sport mport aldın. Aracınla beraber maç da yapıyor musun. Umarım 400m. de 1.3 dizele geçilmezsin :D
Cihan arabayı Çarşamba'dan almış ama bunu gizliyormuş (gizleme sebebi; Bilen bilir Çarşamba'da modifiye tutkunu gençler sakızdan çıkan etiketleri bile arabasına yapıştırırlar, aracın her bir köşesine renkli ışıklar takarlar...)
:)
vay be konu hortlamış ne güzel yaw :)
Kukart aracın yakmasın diye sırtlayarak götürüyormuşsun ,Hatta yokuş aşşağıda balatalar bitmesin diye kapıyı açıp aykalarını koyuyormuşsun :D
mehmet abi senin cd calar bozuktu,araba kullanırken hala cep telefonundanmı dinliyorsun müziği:):)