Bişey Mi Geçti - Maco.tv
Kaç km / h tahminlerinizi alalım?
Bi de arabayı tanıyabilen oldu mu?
vay be o arabaydı dimi?? ...
adam 150 ile cekmiş.ben orda yaya olarak durdugumu düsünsem o kadar hızlı gecse sanırım 160 la gecti derim...150+160 =310 gibi tahminim
------------
sol seritte olsaydım o esnada dikizden karartıyı görmemle bana carpması sanırım bir olurdu
--------
vallahi model imkansız ama renk ısık aldatmadıysa siyah gibiydi ama bundan da tam emin degilim...
-------
oha demek istiyorum resmen
hakkaten oha yaa...videonun sonlarına dogru arabadan bir iki ses gelio onlar süper..elemanlar dillerini yutuyolar herhalde
Konu Desolator tarafından (17/07/2009 Saat 00:53 ) değiştirilmiştir.
Bana BMW gibi geldi arkadaşlar.. Biraz daha dikkatle bakalım
banada 6 serısı BMW gıbı geldı...
Punto Forum | Bizi; Ege'de Komşuya, Kosova'da Sırplara, Kıbrıs'ta Rumlara Sorun...
aga pLaka okutturma böyLe oLur diyeceğimde bırak pLakayı eksozunu biLe göremedim
BMW Subaru 407 G.Punto karışımı bişey gibi gördüm ben. Ama teoriye vurursak BMW nin 3 serisi biLe oLsa o kadar yapamaz biraz hantaL kaçar o araba birde arabadan çıkan ses aynı subaru Lardaki gibi kükreyen Leopar gibiydi arabanın aynadan gördüğüm ön kısmı farLarı feLan 407 gibi duruyordu ama arkadan baktığımda BMW 3 serisine çok benziyor birde kamera aLdatmacası var biraz basık gösteriyor bence G.P oLabiLir
aston martin yada maserati olabilir.
Konu okn53 tarafından (17/07/2009 Saat 10:08 ) değiştirilmiştir.
Eski Nick: ROCKSTAR100
"Nero Provocatore,Crossover Black,Crossover Schwarz,Rock Siyah"
Arkadaşlar meseleyi ( ! ) arastırdım.youtubeda daha net versiyonunu buldu bir arkadaş.
Araç Corvette Z06
7.0 lt lik bir V8 motoru olan hayvani bir amerikan arabası
505 hp. max hız 198 miles per hour.(318 km / h)
Konu Korhan tarafından (18/07/2009 Saat 10:49 ) değiştirilmiştir.
yuh be manyak bir makine bu.....
o hızla radara girse ne ceza keserler merak ettim
StrucTuraL EngiNeeR
Bence radar hızı okuyamaz, dolayısıyla ceza da olmaz
bizi nasıl bir yükten kurtardın anlatamam teşekkürler
Ya arkadaşlar kusura bakmayın içinize kurt düşürücem ama bu araba corvett olamaz videoda ki araba resimdeki canavara göre yüksek değil mi????
bencde vıdeo dakı arac resımdekı arac deıl. 3. stoptanda bellı oluyor sankı. farklı gıbı
Ah amerikan arabaları ah tek hayalim ..
Hız Felaket Değil Kabiliyettir ...
youtube'da "corvette z06" diye aratın daha yüksek çözünürlüklü versiyonu var. orada pause yaparsanız net bir şekilde görünüyor. araç yukarıdaki araç.
Aşağıdaki resimlerde arkadan ve sağ yandan araç rahatlıkla görülüyor.
Forumdaki tüm yazışmalardan üyelerin kendisi sorumludur. Çıkabilecek herhangi bir hukuki durumda, forum yönetimi yetkili merciilerin talepleri doğrultusunda, ilgili üye/üyelerin tüm erişim bilgilerini/kayıtlarını vermekle yükümlüdür. Yeni üye olanlar, maillerine gönderilen onay maillerini onayladıktan sonra, admin onayıyla üye olabilmektedirler. O nedenle üye olurken profil bilgilerinin özenli, doğru ve eksiksiz şekilde girilmesi son derece önemlidir. Üyeler; forumda geçirdikleri zaman zarfında forum kurallarına uymak zorundadırlar. Kurallara aykırı davrandığı tespit edilen üyeler hakkında haber vermeksizin işlem yapma hakkı forum yönetimine aittir. Forum kurallarını okumak için tıklayınız. Unutmayınız; bu ortamdaki özgürlüğünüz, başkalarının özgürlüğüyle sınırlıdır.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri