17 jantla kullandığınız lastiklerinizin hava değerleri nedir?
Printable View
Arkadaşlar, daha önce belirttiğim gibi hız göstergesinin doğruluğunu GPS ile kontrol ettim. 100 km/h gösterdiğinde 93 ile gidiyoruz aslında, yani en azından benim arabada öyle. 200 dediğinde ise (bu hata payının doğrusal aritmetikle artacağını varsayarsak) 186 km/h, 230 dedğinide ise aslında 213 km/h ile gidiyoruz. 6000 devir çizgisinin hemen öncesinde hız göstergesi dediğim gibi 230 oluyor. Ama gerçek süratten bahsediyorsak bu 213 km/h. Ve inanın TJet bunu yapıyor, zaten 206 Nm torka sahip bir araç bunu yapabilir, çok şaşırtıcı değil. Bu hızı Balçova/Narlıdere otobanında yaptım. Pardon :)
Lastik havaları yüksek hızlar için yüksüz 2.5-2.3 bar, yüklü 2.5-2.5 bar olmalı kullanıcı kılavuzuna göre...
Piyasadaki araçların %99 ında aynı hata payı mevcut.
Yalnız bir de aklıma gelmişken şunu yazayim ki, "son sürati", arabanın aktarma oranları ve aerodinamiği haricinde belirleyen motor unsuru ürettiği güçtür, tork değil. En barizinden bir örnek vermek gerekirse iş torkta bitseydi, bu durumda honda vti 160 HP ve sadece 152nm motoruyla kadranı 240 dan ötelere düz yolda devirmezdi.
Bununla beraber güç de torkun üst devirlere taşınmasıyla meydana gelmektedir yani max güç elde etmenin yolu da tork bandını en üst devirlere kadar taşıyabilmekten geçer (motosiklet motorları gibi)
Formül olarak da yazarsak
Güç(kW)= Tork (nm) x 2 x 3,14 (Pi katsayısı) x devir (rpm) / 60000
60000 değeri de dakikada 60 sn olması ve W' ı, kW'a çevirirken de 1000 le çarpımından ileri gelmekte.
Alp, orijinal 205/45/17'' lik lastiklerin basınç değerleri: önler:35(2.4 bar), arkalar:32(2.2bar)
Emreye ben de hak veriyorum, tork ve güç birbiriyle yakından ilişkili kesinlikle ama bir araç sadece torku iyi diye son hızı da iyidir denemez.Tork, çevrim gücüyle yani krank milinin döndürülebilirliğiyle ilgilidir yani doğrusal değildir.Bg ise daha çok hızla ilgilidir yani doğrusaldır.
Hep aynı örnek verilir genelde: iki aracı iple birbirine bağlayıp ters yönde hareket ettirilirse torku yüksek olanın diğerini çekme şansı daha yüksektir.Tork miktarı devirlenebilirliği etkilese de her türlü yol şartında belirli bir deviri korumayla da yakından ilgilidir.
Ben tekrar söylemek istiyorum: Sıfır eğimde bizim araçlarımızın max hızı fazla değişmez.Ben Gp mjtd 90bg le de 200km/s değerini kısa süreliğine birkaç defa aşmışımdır.Tabi eğimde...
kadrandaki hata ile ilgili, bu %10 hata cmaxtede var ancak test moduna aldığımda veya sabitlenmiş hızda giderken ortalama hızı sıfırladığımda gerçek hızı görüyorum, burdan yola çıkarak bu hatanın ayarlanması mümkün mü?
İş yalnızca torkta biter ama şu şekilde:
5. viteste, aynı devirde 2 araçtan hangisi daha yüksek tork üretiyorsa o daha hızlı gider.
ya da
5. viteste, aynı torku hangisi daha yüksek devirde koruyabiliyorsa o daha hızlı gider.
Formülde de görüldüğü gibi tork ile güç arasında çok yakın bir bağ var.
Ben de biliyorum son sürat güç ile alakalı, hatta doğru orantılı ( P = m x V ) ama güç olarak ifade edince herkese net gelmeyebilir.
Sonuçta son süratın düz yolda daha da artmasına engel olan faktör aracın üzerine etki eden yerden kaynaklanan sürtünme(sabit) ve rüzgar direncidir.(hızın karesi ile orantılı) Bunların uyguladığı kuvvete motorumuz ne kadar yüksek devirde karşı koyarsa o kadar iyi.
Bahsettiğin Hondanın devir kadranı tahminim en az 9000'dir. Vites oranlarını düşük tutarak motorun beygirine oranla ürettiği düşük torkun dezavantajını ortadan kaldırmayı hedeflemişlerdir ve bu da sonuç olarak motorun daha yüksek devirlerde sorunsuz çalışabilmesi ile olmuştur. Merak ettiğim konu ortalama ne kadar benzin tüketir bunlar...