hayırlı olsun ...
bir ay önce clio almaya gittim.2009 model baktık. çok içime sinmedi ama almaya karar verdim. daha sonra renault bayii nin karşısıda tofaş bayii var önceki aracım doğan olduğu için tofaş almayı hiç düşünmüyordum. ancak grande punto öyle bir duruyordu ki sanki bana göz kırptı. duruşu tipi çok hoşuma gitti ve aldım. inşallah doğru seçim yapmışımdır.
hayırlı olsun ...
Kesinlikle doğru seçim yapmışsın bunu ileride milletin bakışı vede konforu ile anlayacaksın![]()
cilo ve punto mubir sey diyemiyecegim sanirim
![]()
Forever DJ Tiestooooooooooooooo...absolutely Trance dj in the universe...
benim bir aralar 2005 clio symbol beyaz vardı beş para etmezdi devir göstergesi bile yoktu ama punto başka....
En doğru seçimi yapmışsın bence hayırlı uğurlu olsun
Eski fiatla şimdiki fiat arasında çok fark var.Çok doğru bir seçim hayırlı olsun
Clio alacağına G.Punto almakla iyi yapmışsın...
Ben uzun zaman Renault kullanmama rağmen arkadaşlarımın görüşleri doğrultusunda oyak indirimi olmasına rağmen clioya bakmamıştım bile...
çok haklısınız. çok hoşuma giden bir araç olduğunu kullanınca fark ettim.sevimli ama bir okadar da agresif bir araç.
Ben de aynı şekilde Clio symbol 2009 almak üzere iken önceden teklif verdiğim kişi birden beni aradı ve hem param cebimde kaldı hem de acayip güzel bir araba sahibi oldum.
hayırlı olsunbnde peugeot tan döndüm kıl payıyla
smdi düsünüorm da iyi ki punto..
Hayırlı olsun Yusuf. Kazasız ve cezasız günlerde kullan Grande Punto'nu...
Birçok şey bilirim ama en iyi bildiğim şey Haddimdir...
Kardeş tek şey söyleyeceğim direkten dönmüşsün![]()
Clio çirkin bir araba. Puntonun her yerinden beyefendilik akıyor ve performans olarak da clio3 lere nal toplatır ayrıca TOFAŞ üretmiyor tamamen italyandır. Bir de incik boncuk yedek parçasını ararsan bulamassın benim gibi 12 gündür fren müşürü beklersinhala da yok bakalım ne olacak. Bu da eksi yönü ancak grande punto yaşanacak otomobil. Bir üst çıta ise Fiat Bravo.
Punto iyide corsa,polo,207,jazz gibi araçların ikinci eli daha yüksek. buna sinir oluyorum..
Dünyada bir tane dahi çocuk mutsuz olduğu sürece, büyük icatlar ve ilerlemeler yoktur. A.Einstein
aklın yolu puntoo![]()
Hayırlı olsun... Kazasız-cezasız kullanmanı dilerim. Tabii ki doğru tercih...![]()
Clio ile kıyaslayınca kesin doğru bir hareket yapmışın.
ilginize teşekkür ediyorum
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri