Alıntı arillius Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
fiat linea da dizeller benzinliye eşitlendi.....2000 tl segmentine göre ucuz kaldı...

her türlü fiat alfa romeo ile ilgili soru ve ihtiyaçlarınızda yazın.daha ilk günden 6 soru geldi.hepsine elimden geldiğince yardım ettim.sırayla cevaplıyorum.bana maksimum bir gün izin veirseniz elimden geleni yaparım.

arkadaş güzel özetlediği için lineanın yararlarını aynen alıyorum.buna ilaveten 2.el de otoeksper ile araç alım ve satımda garantimiz var.FIAT olarak hep yanınızdayız.
(iletişim bilgilerim en alttadır)

line avantajları:

1) süper derecede az yakıt
2) geniş kocaman araç
3) 500 litre bagaj
4) yerli üretim ,parçası bol ve ucuz
5) ford fiesta,renault clio gibi küçük, hatta cep kadar olan citroen C2 nin 33-34 binden satıldığı yerde bu araç 30 bin lira,boyut ve hacim olarak zaten akranları 45 bin lira (corolla-civic-focus)

Cenk Bugdaycı

Pazarlama Uzmanı

cenk@enrikoaliberti.com
cep : 5337467308

Enriko Aliberti Otomobilcilik Tic.San.AŞ.
613 Sokak No:6/1 Bornova - İzmir
Tel: (232) 435 71 00 Faks: (232) 435 71 04
www.enrikoaliberti.com
aramıza hoş geldiniz.biraz gecikti fiat bayileri bize katılmakta ama olsun.buradan fiyatlar konusunda arkadaşlarımıza yardımcı olursanız seviniriz.dimi arkadaşlar