abi nerde bu fiyat 5 kapı 1. dizel için 22.000 çok ucuz
Ben 30 Mart ta satın aldım Evo 1.3 Mjet 95 Bg Dualogic Dynamic modelini 36.250 ye aldım ben aldıktan sonraki gün aracı teslim almaya gittim (sırf acelem olduğundan böyle oldu yoksa skydome lu falan alırdım da 9 hafta az değil =/) 1300 tl civarı bir zam vardı... Şansıma o gün gittim Konya Yolundaki Kartaş a :)
Bu yoruma katılıyorum. Şuan bence bu aracın fiyatı ederinin bir hayli üzerinde, satın almak isteyenlerin iyi araştırması lazım;
20 şubat liste fiyatı:
5K DYNAMIC Start & Stop 1.3 MULTIJET 75HP 33,862
METALİK BOYA 250
KIT (BLUE&ME, HI-FI SES SİSTEMİ,
BLUE&ME TOMTOM NAVİGASYON ÖN HAZIRLIK) 1.000
ESP/MSR/ASR/HBA/HILLHOLDER 600
SKYDOME 1.750
ASSIST KIT (YAĞMUR SENSÖRÜ, CRUISE
CONTROL, IŞIĞA DUYARLI OTOMATİK
KARARAN İÇİ DİKİZ AYNASI) 400
TOPLAM 37.862
Yaz dönemine girdiğimiz bu günlerde hangi ayda sıfır araç almak mantıklı açıkçası Evo 1.3 multijet dynamic düşünüyorum hangi ayda bayi ile pazarlığa girmeliyim ? 2012 modelleri çıkacağı zaman çok önemli bir kampanya olmuyor sanırım geriye dönük son iki yıla baktım ödeme öteleme falan diyorlar bana cazip değil sizce ağustosu beklemelimiyim 35.900 kampanya fiyatı bana çok geldi.Bu konuda tecrübelerinizi paylaşırmısınız.
arkadaşlar bence aralık ayını bekleyin ozaman araçların en uygun olduğu dönem benim arkadaşım geçen aralık sonunda evo 1.3 multijet dinamik modelini 29500 e aldı start stop için 500 daha istediler ama o istemedi bu fiyata aldı altı aylık araba aralığı beklemek için biraz sabır gerekli
2010/2011 modelleri skydome lu,asis kitli punto evo dinamik aranmaktadır..
Geçtiğimiz Aralıkta indirim olmadı sadece 10.000 tl faizsiz kredi dosya masrafsız kampanya vardı.Söyledikleri %18 kdv inrimi ise reklam yanıltmacası kampanyalı fiyatları geçerli Evo nun 35.900 lere çıkması normalmi(dövizdeki artış) şişirmemi satışlarını etkilemiyormu bu kadar yüksek fiyatlara çıkması ?
not:O dönemdeki euro 2.05 iken şu an 2.31 civarında
Aralıkta indirim olmadıysa ben nasıl gp 1,3 multijet i sigorta ve bandrol dahil 27.000 tl ye aldım veya evo 1,3 dinamik için 29.500 tl fiyat aldım?
Zaten önemli olan liste fiyatı değil liste fiyatından ne kadar indirim yaptıkları O zaman ki liste bu zaman ki liste diye karşılaştırma yaparsak yanlış olur Bazen liste üzerinden 5.000 tl indirim yaparlar bazen de 500 tl zor indirirler Benim belirttiğim rakamlar liste değil kendi satın aldığım ve buradaki arkadaşların satın almış oldukları rakamlar Şu anda satın alan arkadaşların fiyatlarıyla bizim aramızda dağlar oluşmuş durumda Şu anda bayilerde araç bulmak zor olduğu için fiyat indirimleri fazla olmuyor
Sonuç olarak gerçek rakamlar üzerinden değerlendirme yaparsak daha doğru bir sonuç elde ederiz
Arkadaşlar,şubat ayında bir adet 1.3 evo dynamic aldık 31500,yine o dönem 1.6 emotion linea aldık 35000,ve bu ay 1.3 evo my life aldık esp li 34250 (tanıdık olduğu için bu fiyat yoksa böyle bir fiyat yok) ,artışın en önemli sebebi kurlar,geçen sene sonu 29000 olan araç bu sene sonuda 29000 olur diye beklerlerse boşuna beklemesinler,özellikle ithal araçlarda fark daha fazla çünkü tamamı ithal örn:evo, aralık 2010 da euro 2.000 civarı iken şu anda 2.30 civarı % 10 dan fazla fark var,eğer kurlar bu civarda seyrederse bu fiyatlardan aşağı zor gelir,elbette yıl sonu na yönelik kampanyalar olacaktır ama bu derece %10 civarı indirim biraz zor,saygılar
Aynı konuyu düşünüyoruz o zamanda araç 29 un belkide biraz üstündeydi aralığa özel biraz indirdiler ozay06 da bundan bahsediyorsun galiba? Sene sonunda şu an 35.900 den satılan aracın o fiyatlara yaklaşması bile imkansız yine faizsiz kredi dosya masrafsız kampanya yaparlar ciddi indirim beklemeyin
zaten o fiyatlara düşmesi tek başına isyan sebebidir :)
evo dynamic multijet şu anda 36,663 bin lira kampanyalı liste fiyatı. kampanyasız 41,130 lira, şu fiyattan geçen seneki gibi kdv bizden kampanyası yapsalar %18 indirim olacak bugün 36,663 olan kampanyalı fiyat 33.727 liraya düşer, kabaca bugünkü fiyattan 3 bin lira daha düşeceğini düşünüyorum.
o paraya skydome + esp kit + assist kit alınabilir :) araba konusunda acelem olmadığından aralık ayını beklersem pek bişey kaybetmeyeceğimi düşünüyorum
Liste fiyatı, indirimi, kampanyası vb. bir tarafa bırakıyorum ve şuna inanıyorum
Bu fiyatlardan araba alan zarar eder Mesaj burada ileride tekrar döner bakarız
1.3 multijet Dynamic kampanyalı fiyatı 35.900 dediğiniz fiyat start stoplu olan;
Ayrıca sene sonundaki %18 kdv bizden yalanı ise zaten indirimli olan liste fyatlarından bahsediyorlar normal liste fiyatından %18 indirim yapıyoruz diyerek kampanyalı fiyatı sunuyorlar tecrübeli arkadaşlar aramızda yanlışım varsa düzeltsinler yıl sonu indirim olmaz döviz aldı başını gidiyor düşmeside beklenmiyor.
dun 1.3 multıjet dınamık beyaz evo asısıt kıtlı skydomlu 35500 lıra anlastık pesınat verdık
turker hayırlı olsun bir araba bulduk arkadaşa kendi söylemesi ben bilmiyorum PASTEL BEYAZ SKYDOM,SADECE 33.000TL OLABİLİRMİ araç 400km de nigdede asiskit yok evonun standart özelliklerini taşıyor sence olurmu?senin aldığın rakam sıfır için gayet iyi hayırlı olsun.