oca kta izmir alibertide bu fiyat yok du şubatta yoktu arkadaşın dedigi gibi active bile şüpheli
belirtilen fiyatlar gerçekten ilginç. özellikle dinamik versiyonu 29000 e vermeleri düşündürücü. bir yanlışlık olmalı diye düşünüyorum. ben "punto evo 5k 1.4 77 hp dualogic mylife" versiyonu için ötv indirimi ile 21000 tl fiyat aldım. bu fiyatları görünce, iyi pazarlık yapamadığımı düşündüm açıkçası aldığım araç versiyonuna göre.
Fazla düşünmeyin bazı arkadaşlar olmayan fiyatları yazıyor
Ocak 5 teslimli Punto EVO 1.3 Dynamc Beyaz renk aldık 29000 TL Şuan aynı fiyattan verseler bir tane daha alacağız ama vermiyorlar malesef :(
Merhaba,
Uzun süredir foruma giremediğim için mesajlara cevap yazamadım,
Aralık sonunda kredim onaylandığı için ileri teslim fiyatı ile aracımı almış bulunuyorum.
Artık ilk arabam ile aranızdayım :)
hayırlı olsun .iyi günlerde kullanın.
DYNAMIC 1.3 MULTIJET 75HP + METALİK BOYA + ESP/MSR/ASR/HBA/HILLHOLDER + SKYDOME + EVO KIT
36 bine medos dan aldım.
Evet alinabilecek baska donanim yoktu :) kirmak, birmod bu donanimlara sahip araca 38 500 den fazla rakam istediler. Iyi fiyata aldigimi dusunuyorum...
merhaba arkadaşlar, sitenize yeni üye oldum. Grande Punto almayı planlıyorum, 1.3 75hp active model için 28900 TL fiyat aldım. Sizce nasıl, daha uygun bulabileceğimiz yerler var mı?
aslanerh kardeşim, bu fiyatı hangi bayiiden aldın ? söyleyebilirmisin ?
bence bu ayda çok güzel fiyat...
Aralık ayı üçüncü haftası, Evo metalik gri 2011 Punto Evo 1.3 Multijet Dynamic'i 31.250.-TL'ye aldım. Arkadaşların söyledikleri fiyatlara bakınca ben de pahalı mı aldım diye şüphye düşüyorum.
Arkadaşım evo 1.3 75 bg dinamik metalik beyaz aralık başında 30000 tl ye aldı. Bende bu araca skydome ve 400 tl lik paketten ekletip alacağım ama şu anda bana 34 500 fiyat verdiler. Bekliyecez bakalım.
arkadaşlar Cenk beye de yazdım.
Grande punto 2011 5k 1.4 77bg S&S euro5 Dualogic +full kit+ skydome+ park sensörü evo grisi 29500 tl nasıl
evo grisi fotosu var mı?
Bende 1 ay önce aldım aracımı evo grisi renginde aşağıda linki mevcut
https://forum.grandepuntotr.com/gara...evo-grisi.html
Yılbaşından önce kapora verdik, Ocak 5 teslimli Punto EVO 1.3 Dynamc Beyaz renk 29000 TL ye anlaşıldı. 10 bin lirası faizsiz masrafsız kredi ile aracı aldık.
15,03,2011 tarihinde Adana birmottan punto evo gri 1.3 multijet dynamic start&stop +asist kit 33.750TL aldım fiyat sanki biraz yüksek geldi ama aldık işte :)
Bu aldığım fiyat E4 motorlu ve büyük ihtimalle bayinin uzun süre elinde kalmış bir araçtı. Kartal bayileri buna yakın fiyatlar veriyordu 1 hafta öncesine kadar. Ancak dikkat edin, bayiler özellikle elinde uzun süre kalan araçları test sürüşü için de kullanıyor. Ben çok fazla kişiye sordum en sonunda bugün bir tanıdığımı araya sokarak 1.3 Mjet 75 hp + start&stop (active) 29750TL ye kapattım. Eğer start&stop olmasaydı 1000TL daha ucuz olacaktı, ama 2.5 ay beklemek gerekecekti aman ne gerek var canım, şu hayatta kaç kere sıfır araç alacağım? :)