ekorkut Nickli Üyeden Alıntı
Bu arada benim araba ışık yandıktan sonra 30 km falan yaptım 103 YTL' ye yine doldurdum kaptım millipiyango biletini. Çok zor valla bilete denk getirmek. Yolda bile kalınabilir yani. Tatile gittim geldim, 3-4 kere fulledim ama hep en fazla 80 YTL tuttu. Ankara' ya geri gelince azmettim bilet alacam diye ve sonunda başardım. Bu arada tüketimlerim şu şekilde: Ankara-Denizli' de fulleme durumum: Yol bilgisayarı 5,1 lt/100 km, pompa hesabı 4,95 lt/100 km (Enterasan ki bilgisayarın ölçtüğünden daha az yakmış!!) Denizli-Marmaris' te fulleme durumum: Yol bilgisayarı 5,3 lt/100 km, pompa hesabı da aynı 5,3 lt/100 km. Bir de az önce piyango biletini alırken de hesap yaptım. Fethiye-Ankara etabı (Arabada arkada 100 kg dan fazla portakal, mandalina, greyfurt dolu, arka koltuk dahil yatık ve tıkabasa dolu, anca camlar görünür modda geldim ki buna rağmen dağ bayır keçi gibi tırmandırdım çocuğu.) Tüketim: Yol bilgisayarı 5,4 lt/100 km, pompa hesabı ise 5,6. Acaba pompacı bir numara mı çekti burada anlamadım.
Neyse yaaa, mazot olmuş 2,6 ytl, valla çok mutluyum dizelci olduğum için!!!