Çok yeni bi düzenleme olduğu için muhtemelen henüz aracını satmakta olanların haberleri yok ya da olanlar da güncellememişlerdir. Mutlaka yansır!
Printable View
inşallah. fiyatlara yansısında bir an önce arabaya kavuşayım artık.
murat selam arada 1800 ytl gibi az bi fark var.bence maddi olarak sıkıntın yoksa kesinlikle sıfır al onun heyecanı va güveni daha bir başka
dogru dıyosun selcuk. bende yavas yavas o yöne dogru kayıyorum valla :)
ABNEW vala ben açıkcası diesel düşünmüyorum ama önüme gelen fırsatlardada ıyı dieseller var. malum diesel araç hem 10.000 km de bır servıs ıstıyor. hemde eurodiesel fıyatları benzınle kafa kafaya. hernekadar diesel arac daha az yaksada sanıyorum hesaplarıma gore benzınlı ile 20.000 km de bır bakım yaptırırsam o acıgın cogunu kapatıyorum gıbı :)
deli gibi piyasada grande punto arıyorum :)
500 yere haber saldım. hergün biyerden haber geliyor. balıkesır de fıat bayısınde calısan kuzenım var. o aradı az once
2007 grande punto 1.4 actıve
2006 da trafıge cıkmıs.
15.000 km. de
aracın degısen boyanan parcası yok. tamammen orjınal.
20.000,00 ytl
bakalım belkıde haftasonu balıkesır e gıdıp araaca bakıcam. bıraz daha ındırım yaptırmaya calısıcam :)
eğer yıllık kilometren çok fazla değil ise benzinli tercih et derim,hem bakım fiyatı,hem bakım aralıkları vs gibi nedenlerden daha avantaj lı olur...ama yıllık km,25000 km civarı ve daha fazla ise dizel daha avantajlı olabilir...
Teşekkür Ederim Bilgilerinize Arkadaşlar
Yeni benzinli gp alacaklara kesinlikle t-jet'i tavsiye ediyorum.
Yaklaşık 2.000- 2500 ytl'lik farka göre active ve starjet'le arasında ciddi performans farkı var. 28.000 ytl' ye bu zevki yaşamak bedava diyebilirim.
Murat 10 gün önce aldım bende 2006 Model 5k Fire Dinamik + Skydome + Konfot Paketi (Elektrikli koltuk + bagaj prizi+ park sensörü+kolcak)+ Orjinal Alaşımlı Jant. Araba boyasız kazasız 40binde. 39 binde 40 bakımı yapılmış belgeleri var elimde filtreler ve fren balataları yenilenmiş. 20,250 ytl ye aldım ve şu ana kadar sorunsuz kullanıyorum. Km de 260 yiyor şehir içi. Yani bi depoyla 600km den fazla gidiyor toplamda 155 ytl lik benzinle 595KM yol gitmişim. Hiç pişman olmadım. Sanada şimdiden hayırlı olsun. Ama tertemiz 2. eller bulunabiliyor piyasada biraz araştır hiç değilse 7 8 milyarın cebine kalır..
haklısın galiba CESSPOOL degerlendırmen ve fıkrın ıcın tesekkur ederım. bu onerını mutlaka dıkkate alıcam
zafer ben bırazda ekonomik olsun die sımdılık t-jet i rafa kaldırdım:)
ama içim gidiyo tabi oda bi gerçek :)
Hadi bakalım hayırlısı umarım istediğin aracı istediğin fiyata bulursun.
Valla Istedigim Araci Bulmak Icin Okadar Ozeniyorum Ki:)
Bi An Once Bulmak Istiyorum Araci:d
Hiç acele etme.. Kısmet insanın ayağına geliyor : ) Bak anlati benim durumu.
Önce Sİyah 3 Kapı Spor paket bi Starjet bulmuştum Skydome ve çelik jantlı.. araca 20.500 fiyat çekmişlerdi. konuştum 18,5 dediler.. Servise gösterdim aracı iki parçada boya buldular araba alttan kazalı arka amortisölrler değişecek ve şanzıman yağ sızdırıyo.. bu şekilde fiyatı 17.900 e indirdiler. İçime sinsin diye bi de ustaya götürdüm ümraniye sanayide araç komple boyanmış. büyük bi kazası yok ama çizikten ufak vuruktan derken komple boya yemiş ve hala da düzeltilmesi gereken 3 4 parça var. Ayrıca araç çok sağlam bi detaylı temizlik istiyor sonax gibi.. Arabayı almadım ama çok üzüldüm bu duruma çok istemiştim aracı.. Aradan çok zaman geçmeden şimdiki arabayı buldum ve benzinden başka masraf etmedim.. umarım sorun çıkarmazda.. Bu yüzden çok aceleye getirme paran cebinde olduktan sonra araba çok.
Dedigin Gibi Okan. Param Cebimde. Acele Etmiyorum Ama Gonul Istiyor:)
Sende Bu Arada Ucuz Yirtmissin Valla. Demek Araci Bikac Yere Gostermek Gerekiyor
kesinlikle güvendiğin bi ustaya göster aracı. servisler boya konusunda yanılabiliyor
Ya Bak Bunu Ogrendigim Cok Iyi Oldu. Aslinda Ben Sey Dusundum Okan. Araci Yetkili Servise Goturup Arac Icin Test Yaptirip Test Verilerine Kase Imza Almayi Dusundum.vede Kaporta Boyasina. Eger Bi Problem Cikarsa En Azindan O Kanaldan Girerim Devreye
Çok yakın bir abim 2 ay kadar önce bi Sembol aldın (clio ) servise gösterdi servis araba iyi durumda dedi. Fakat aradan 15 gün geçmedi ki arabanın alttan hasrlı olduğu ve 800 ytl masrafı olduğu ortaya çıktı servise tekrar gidildiğinde de servisin yanıtı 'nereden bilelim o arada vurmadığınızı' oldu.. detayını tam olarak bilmiyorum ama öğrenirim.
Servisin tek rahatlatıcı yönü arabayı bi bilgisayara bağlayıp detaylarını görmesi airbagler km vs vs bilgileri.. Seni ümraniyede bi ustaya yönlendirebilirim ben aradan anlamam ama ona çok güveniyorum. En basiti ona göstermesem şimdi komple boyalı bi arabam olucaktı..