Bu arada şimdi gördüm sende bide emotion varmış hele sen hiç üzülme
Printable View
Bu arada şimdi gördüm sende bide emotion varmış hele sen hiç üzülme
Peki arkadaşım Emotion da ne farklılıklar varmış?
Valla onu hiç sormadım .Benim bütçek maksimum dynasmic'e yettiği için ne önü ne arkası başka bir şey sormadım ama bir fiat bayini arayıp satın almadan biri ile görüşürsen bilgi alabilirsin sanırım .ama daha önce dediğim gibi bazıları bu konulardan hiç bahsetmiyor :)
Bugün Birmot la görüştüm.Emotionlarda değişiklik yokmuş sadece active ve dynamiclerde bu tür değişiklikler varmış.Emotionda sadece renk değişiklikleri söz konusuymuş.
valla ben 26500 liraya bu arabayı aldım ya... isterlerse kanat taksınlar emotionlara hiç üzülmem.. benim arabaya yeni eklentiler olursa fiyatı da en az 36 olur ki ben zaten alamazdım :icon_redface:
Hangi birmot ile görüştün sorsam merak ettim .Benim görüştüğüm birmot hiç bahsetmedi bundan.
Arkadaşlar bu arada 2 şey aklıma takıldı .Birincisi bu yeni gelecek arabalar ile ilgili neler yenilenmiş biliyoruz.Ancak nasıl yenilenmiş nasıl değişmiş bilen duyan var mı ? Birde 1.4 Dynamic 77 Hp benzinli kullanan arkadaşlar yakıt tüketimleri hakkında biraz bilgi verebilir mi ?? Yakıt konusu daha önce açılmış ancak genelde hep dizeller hakkında bilgi var.
Arkadaşlar net bir bilgiye ulaşan hala yok mu .Bir el atın arkadaşlar da alalım bir dynamic :)
Eğer kaynağınız var ise ben de bir görüşsem de bilgi alsam hatta arabayı gidip oradan alsam .....
Delirmeye az kaldı........
Arkadaşlar artık abartmayalım bence.Sonuçta gelecek araçlar yine Grande Punto.Döşemesi farklıymış, rengi değişmiş...Aracı gerçekten beğendiyseniz alın.Yok eğer kafanızda zaten şüphe varsa baştan vazgeçin derim.Tabi benim tavsiyem almanız yönünde...
Ya arabayı beğenmek almak değil sorun . Benim derdim neden madem yenilikler olacaksa adamlar bana eski elindeki arabaları kaktırsın .Ben adamların kurtarıcısı olmak istemiyorum .sorun arabayla değil satıcılarla ilgili .Açıklık getireyim dedim .Yoksa daha önce de yazdım zaten bu hali ile de alırım sorun o değil arkadaşlar. :)
dediğin gibi değişiklik olmasa sorun değil ama değişiklik halinde yebisini bilmek daha hoşa giderse onu almak yoksa eskisini almak,burda önemli olan birşeyi bilerek,bilinçli almak olduğu için arkadaşımıza katılıyorum,sonuç olarak eldeki veriler karar vermeyi kolaylaştırır.
Eğer bu konfor pakedinin dynamic tede standart olduğu söylentisi doğru ise bence beklenir. Zaten o zaman emodan da farkı kalmıyor ki
O zamam emotionda da kesinlikle daha farklı şeyler olur bence...
Hız sabitleyici-yağmur sensörü- gibi eklentiler neden olmasın yahu emo ya...
ilgiyle bekliyorum gelişmeleri.:icon_question:
Arkadaşlar selam :)
Yeni S1 serisi puntolar gelmiş sonunda . Active görebildim sadece .Bu hafta dynamic bakmaya gideceğim. Nisan'ın ilk haftası büyük bir ihtimalle arabamı da teslim alıyorum. Eğer bir gecikme olmazsa tabi. Alacak arkadaşlar çok dikkat etsin hala eski arabalar dolaşıyor piyasada sakın kanmayın .Topkapı Fırat oto ve Maltepe Evsan'da yeni active'lerden var. Fırat otoyu bilmiyorum ama Evsan'a bu hafta Dynamicler de gelecek. Bilginize...