-
yine de aracın servis geçmişini araştır ayrıca şehirler arası bir yolda aracın performansını dene.eğer alacağın araçta uzun yolda perfonmas bekliyorsan gp 77 bg de hayal kırıklığına uğrayabilirisin ( yeri geliyor hafif yokuşlarda bile 3. vitese düşebiliyorsun ).fakat yakıt tüketimi benim için birinci derecede önemli diyorsan gp fire 77 bg biçilmiş kaftan.
-
haklısın. benim için en önemlisi yakıt tüketimi performanstan ziyade.. çok nadir şehir dışı yapıyorum o da 4 5 ayda bir istanbul sakarya... kartaldan avcılara bile nadir giderim : )
-
Jazz çok çirkin bi araba bence grandepunto
-
bence burada herkesin kendi arabasına karşın bi sempatisi var ve sagliklı bir araştırma yapmış olamazsın ha puntoyu kafana taktıysan ve kendine moral bekliosan ok dogru yerdesin :) puntonun jazzdan sehiricinde aynı tarz bir kullanımda az yakacagını hic sanmam.
-
: ) öyle gibi : ) arkadaşlar Puntoda karar kıldım artık, şimdi ise alıcağım punto iyi seçimmi ona karar vermeye çalışyorum : ) aynı fiyata aynı yaşta dizel alabiliyorum fakat donanımsız skydom çelik jant mp3 digital klima olmayanı deri direksyon vs vs yi saymıyorum.. şehir içi yılda 20-25 bin km yapıyorum dizel gerekli olur mu.. ya da benzinli alıp kaliteli bir sıralı sistem yapmak nasıl olur ?
-
benzinli artı sıralı sistem artı grande punto donanımlı temiz bir makine senin aradıgındır gerisini bosver daha fazla konuyu uzatma ;) :)) ayrıca lpg icin gereken sıklıkta kullanmıyorsun bir senede ancak amorti edersin aracını cok daha uzun kullanacaksan lp yide taktır tabi prins veya teleflex gibi kalkiteli bir sistem. Hadi hayırlı olsun.
-
karar verilmiştir o zaman arkadaşlar emeği geçen herkese çok teşekkür ederim. inşallah kısa bi süre sonra aracın son haline gelmiş fotolarınıda eklicem : )
-
iyi gunlerde kazasız belasız kullan arkadaşım tekrar hayırlı olsun.
-
hadi hayırlı olsun,umarım senin için en hayırlısı olur...
-
ustaya gösterdik aracı tertemiz : ) anlaştık el sıkıştık.. yarın inşallah kapımda : )
spor paket, kapı eşiği çıtası ve pedal seti istiyorum. çıta ve pedalları hemen alabilirim ? uygun fiyata nerede bulunur ?
-
Okan hayırlı olsun aracın.
Ankarada olsan Femoli yardımcı olurdu sana.Yine de olabilir:)
Fiat Bayilerinde bulabilirsin ama biraz pahalı olur tabi...
-
abi yarını bekleyemicem gidip alsam mı puntomu hemen : )) uyuyamam ben bu gece : )
prdal takımı ve kapı eşik çıtaları sanayine bulunur heralde.. biraz toparlayınca da artık spor paket yaparız en kötü ihtimal
-
hayırlı olsun. resimlerini bekleriz
-
grande puntom dün akşam itibari ile elime elime ulaştı : ) çok hızlı performanslı değil gerçi bende basmaya kıyamadım.. ortalama 7 litre yiyo şehir içinde ama canı sağolsun : ) çok ısıntım arabamı tertemiz içi dışı sağolsun ilk sahibihi üzmemiş puntomu : )
-
gözünüz aydın,ilk gece uyuması zor olmuştur sizin için:)...ben en az 10 defa bakmıştım araba yerinde duruyomu diye :D:D
-
aynene :) bi de kasko yapılmadı daha diye nerdeyse eve alıcaktım arabayı : )) ama 7. kata zor çıkar :D şimdi spoyler marşpiyel ve cam filmi zamanı.. bir lpg yi araştırsam mı diyorum : ) tamam canı sağolsun yiyo ama.. hem yesin hem uzun gezdirsin :P
-
forumda lpg taktıranlar,takılan markalarla ilgili yorumlar,nerde taktırabilceğin ile ilgili bilgilerin hepsi mevcut,onları okumadan lpg taktırma derim...hatta arabaya her yaptırmak istediğini ilk once forumda bulmaya,bilgi almaya çalış,ondan sonra taktır,çok ii olur...
-
hayırlı olsun.
40 bin bakımında pek bir şey değişmiyor, 20 bin bakımı ile aynı. yağ filtreler ve bujiler değişiyor o kadar. 60 bin bakımında değişenlere motor soğutma suyu , fren yağı , şarj-klima kayışı gibi bazı parçalar geliyor. triger ise çok daha uzakta km olarak 120 binde , baskı balatada malum kullanıma göre değişir zaten. yani 40 bin daha o arac için hiç bir şey değil daha.
kaput altı çok pis tozlu ise ben gibi özensiz kullanmıştır :) benim motorda leş gibi tozdan bişi gözükmüyor ayrıca bende 50 binden bu yana giderek artan üst kapak yağ sızıntısı var. muhtemel ilerleyen dönemlerde üst kapak contasını değiştirmem gerek. eski bir fiat hastalığı buda , model yenilensede hastalık devam ediyor anlaşılan.
aracın tekrar hayırlı olsun , sürekli şehir içi gitsen bile gazlamayı abartmadıkca 8 litrenin üstüne çıkmazsın , uzun yolda zaten sakin kullanımda yakıt çok ekonomik seviyelere düşüyor göreceksin.
-
40000 bakımı daha yeni yapılmış 39 binde iken.. şuanda 41000 de sanırım uzun bi süre masraf çıkarmayacak. bu arada yakıt tüketimi 100 km de 6.8 e düştü yol bilgisayarına göre.. bu gün yol sakindi bende fazla basmadım.. şimdilik çok memnunum bakalım ilerleyen günler neler değiştirecek.. umarım canımı sıkmaz :) tek korkum direkson, bir çoğumuz gibi :(
-
way bee : ) 2 yıldan fazla geçmiş.. şimdi 2. puntoyu arıyoruz : )