sayın gp üyesi. yeni gpniz hayırlı osssn. güle güle kullanmanız dileğiyle:D
sayın gp üyesi. yeni gpniz hayırlı osssn. güle güle kullanmanız dileğiyle:D
haydi bakaLım.. şimdi 200.000 mesaja : )
tebrikLer orhan bu arada.
tebrik ederim. sitemiz adına yine çok güzel bir olay :)
şimdi geldim işyerime.oturdum masama.Hersabah olduğu gibi ilk yapılan sey burayı kurcalamak.orhanın yazdıklarını okudum kendi kendime gülmeye başladım deli diyecekler departmandakiler:D:D:D
grandepuntotr güne gülümseyerek başlamanızı sağlar:D
yönetim slogan buldum varmı ufak mufak birşeyler:D:D
sana da bi akülü araba Selçuk :D:D:D
tebrikler..
nghn çok sağol ya eksik olma:D:D
su foruma üye oldugum günden beri bende senin gibi kendi kendime gülüyorum..işten atılma sebebim olacaksınız ya :D:D bide odalar camlı gelen gecen görüyor niye gülüyorsun diyorlar :):)
işten atılırsam bende akülü araba isterim :D:D lazım olacak cünkü..
kullanmadığım bi bisiklet var önüne sepette koyarız:D hem spor yapmış olursun.akülü araba yalan:D
150.234.
sayıyorumki artık butun mesajları banane ooole kusuratsa mesaj bile yazmıcam yaz yaz bosunaa yaaa.
:)) arkadasım hayırlı olsun, yonetimide bu tur kucukde olsa birbirimizi neselendiren guzel ortam yaratan girisimleri icin tum ictenligimle kutluyorum. Bi arkadasımda baska bir forumda bole seyler yapmıştı mpi kafalarına coktu ihtar verdi vs. ins bizim basımızada gelmez kucucug oyuncaklar icin.
orhan hayırlı olsun:)
bodrum bulusmasında yanında getir GP ni Ozan benimkisini getircek 3 tane oyuncak gp ile bulusma yaparz hehe:)
Aman Allah nazarlardan saklasın, gidişat harika. bu arada Istanbulda bir akrabaya mini grandepuntoları satan yere gönderdim, belki birebir pazarlıkla daha ucuza alır diye! orada birşey dikkatini çekmiş! arabalardan 4 grup yapmışlar 4 farklı siteden sipariş varmış! artık herkesten farklı bişeyler de yapmanın zamanı gelmedi mi sizce arkadaşlar? biraz düşünüp ilk bizim yapabileceğimiz birşeyler bulalım! bu konuda yetkili arkadaşlar uygun bir topic de açabilirler!
hortlatayım konuyu nerde benim arabammmmmmmmmmmmmmmmm
Dün Mehmet'e uğrayacakmışsın diye ona bıraktım senin GP'ni.
Uğradığında alabilirsin...
araban bende modifiye yapıyorum şu an bitsin gel al :D:D
ibrahim abi kurda kuzu teslim edilirmi abi görki gidene kadar sağına soluna neler yapıcak :D kesin üstüne femoli tuning falan yapıştırır :D
:D:D:Dhehehehhehhehhehhe :Dhiç gülesim yoktu sen gel daha neler olacek :cool:
Arabanın üstüne çay döküldü yıkayalım derken tekerleği koptu yapıştıralım derken elimede yapıştı çıkarayım derken boyası kalktı yeniden boyayalım derken tinerden eridi kurutalım derken makina yaktı anlayacağın o inek o sudan hiç gelmez yandı bitti kül oldu :D:D:D:D
mehmet abi arkadaki punto yazısını soktunuz mu??? :D:D