bende de vitesle ilgili bi sorun yok,belkide alışma süresiylede ilgili olabilir,ama baktırmakta fayda var yinede
Printable View
bende de vitesle ilgili bi sorun yok,belkide alışma süresiylede ilgili olabilir,ama baktırmakta fayda var yinede
peki arkadaslar sizce bu bir sorunmudur? dik bir yokuasa arabayı parkedin elfrenini cekmeyin 1. vitese takın biraz sonra arabanın bir miktar one gittiğini goreceksiniz eger gormezseniz bende var sadece ozaman .. yani bu normaldmiir yoksa anormalmidir:). araba resmen vitesten geciyor problem mi var
Arkadaslar yok mu gidip sıktıran su vidayı aranızda? :) Sorun gerçekten bir vida mı ögrenmek iyi olurdu.
vites yolları belli değilmiş :D ilginç ya ne amaçla test ediyorlar yada bu testlerde kimlere hitap ediyorlar merak ediyorum. fifthgear da araba testi yapıyorlar vites yolunu bulunmuyor dediklerini hiç hatırlamıyorum :D
bıraz once geldım abı servısten.soledım vıtestekı bosluk olayını.onlarda senın dedıgın gıbı alt tarafta vıdaları var onları sıkınca sorun kalmaz dedıler :) sonra aracı test etmek ıcın baktıklarında bu kadar bosluk normal dedıler.her aracta bu kadarı var dedıler.yanı sımdılık ellemedıler orasını...
yapay zekamı var diye düşünüyor insan bizim arabalarda baksana yol bulanı bulamayanı var... vites yolunu bulamayanların arabalarının zekası kıt ;)
bende sınavlardan dolayı bugün gidebildim servise vidalar sıkıldı ancak benim aradığım gibi bi sertlik elde edilemedi boşluk tüm puntolarda mevcut 6 ileride de var 5 ileride de ancak bu bir sorun değil aracın demir çubuk kolla şanzumana bağlı olmayıp halatlarla bağlı olmasıymış ve normalmiş... saygılarımla