Grande Punto 2009 modelleri değişik gelemez bence.Belki 2009 yılında kasa değişimi yapabilirler.Bu da 2010 modellere yansır...
Printable View
Grande Punto 2009 modelleri değişik gelemez bence.Belki 2009 yılında kasa değişimi yapabilirler.Bu da 2010 modellere yansır...
kamikaze satayım 3 milyar altına gel buyur aracı gor. 36 ya aldık 33e veriyorum buyur :) arac 22bin civarında. cizik biraz var on tamponda kopek dis izleri ve dis izlerinin oldugu yerlerde boya kalkması. Motorda motorsilk var. Dualogic sanzıman park sensor 15'' alaşım jant. Sp başkada bir farkı yok yeniden. Bu arada jazzı sen kullandınmı manuellde nasıl işliyor bilmiyorum ama kademesiz disli sistemsiz muhendislik harikası bir sanzıman var aracta gecisler kesinlikle hissedilmiyor zaten gecis yok. Dusunun gaza bastıgınızda motor devri max. tork hangi devirdeyse orda kalıyor arac motor devri sabitken surekli hızlanıyor. Surekli bir yarım debriyaj durumu hakim gibi. Kasnak sistemi kullanmışlar sanırım.
keske 1.4 170 hp olsa.ömür boyu kullanırdım :)
kasım/2007 kampanyası ile 24.250 ytl'ye aldım. şu ana kadar bir problem yaşamadım. yakıt tüketimi umduğumdan fazla çıktı. bir tek pişmanlığım var, biraz daha güçlü bir motor almalıydım. benimki 1.4 8v 77ps. pişman değilim. "keşke" dediğim durumlar oluyor ama hangi arabayı alsam yine bu olacaktı. her aracın +'ları -'leri var.
Walla ben aracımdan hiç pişman değilim.Zaten personel indirimli aldım.ve bol bol aksesuar taktım.Xenonlar park sensörleri falan filan sadece aradabir keşke T-jet alsaydım diyorum ama yine de aracımdan SON DERECE MEMNUNUM ve pişman olan arkadaşlar için de üzülüyorum tekrar gözden geçirin gp ile geçirdiğiniz özel anları:))
bu personel insdirimi dediginiz ne kadar bir indirim mesela emotion araba ve dualogic sp paketli bir arac icin ne kadar ndirime geliyor, bunu bi koc calisani arkadasımıza aldırsak sonra kendi ustumuze alsak degermi ve mumkun mu?
@Uğur
zaman zaman ve araçtan araca(model bazında) değişebiliyo genelde %10 civarı oluyo.
1. derece akrabalar yararlanabiliyo. (koça bağlı tüm firmaların personeli faydalanabiliyo)
lütfen insanları demoralize etmeyin ne pişmanlığı beklentiniz nedir bilmiyorum ama bu fiyata bu dizayn ve donanım bence mukemmel ayrıca euro ncap ta 5 yıldız ben son derece memnunum lutfen moderatorler bu konuyu kaldırsınlar cunku gp alamak ısteyen ınsanlarıda etkılıyor ve boylelıkle 2. el ve o km satısklarınıda dolaylı olarak etkılıyorsunuz...
ya birçok forum gördüm ne böyle kırıcı tartışma ortamı nede bu kadar çok müdahaleye rasladım... hepimiz almışız arabalarımızı allah kaza bela vermesin demoralize olmak yada olmamak okumakla değil kullanırken ortaya çıkar!!! eğer kullanırken mutluysanız olmanızada gerek yok ayrıca ben bu yazıya ikinci kez tanık oluyorum burası fiat web sitesi yada punto&bravo sevenlerin sitesi olunca ne fark oluyor anlayamıyorum??? isteyen istediğini yazar diye düşünüyorum... herkeste bi birbirini iğneleme çabası falan yakışmıyor diye düşünüyorum. ben yeni katıldım aranıza ama gerçekten güzel bi olay değil bu insanın canını sıkan esas moralini bozan konu bu oluyor... bunu benimde başıma geldiği için söylüyorum... burada belkide birbirini tanımadan yorum yapılıyor söyledikleri hakkında hemde yorum yaptığı o kişiyi tanımadan... saygılar....
hocam kimsenin kimseyi kırdığı yok, herkes özgür şekiLde düşünceLerini diLe getiriyor. seviye bozuLmadan tartışmaLar tabii ki oLacak, zaten amacımız da biLgi payLaşımı, konuşmak, yanLışLarımızı düzeLtmek degiL mi?
Lütfen size ters geLen bir iki mesajı, tüm forumda kırıcı ortam varmışcasına Lanse etmeyeLim. mesajLarın aLtlarında şikayet et butonu var, onun yardımıyLa kırıcı oLduğunu düşündüğünüz mesajları bizLere biLdirebiLirsiniz.
gptr hiçbir firmanın güdümünde yada tekeLinde degiLdir bunu unutmayaLım.
saygıLarımızLa.
Dizelciler niye pişman?
1 Eylül 2007 -> 1 lt Eurodizel=2,42YTL
26 Mayıs 2008 -> 1 lt Eurodizel=3,34 YTL
Tablo böyle olmasaydı şu an burada herkes benim punto şu kadar yakıyor diye göğüsleri kabarırdı.
Düz Motorlu Benzinlilerde T-Jet pişmanlığı var. o da olacak o kadar tabi....
:)
Arabam 20bine yaklaştı 24.750 ye almıştık tek sorunu arka kapıların açılma sorunuydu onuda hallettik kesinlikle memnunum yaşadğım yer küçük bi ilçe herkesin görüntüsne içi geçio daha ne olsun :P
Ahahah doğru valla...Ben dizelci olarak baya bir sinirlendim ve moral bozukluğu oldu. Ben de daha 5-6 önce arabayı alırken 2,6 civarlarındaydı şimdi ne durumda hepimizin malumu. Ama yine de günde yaklaşık 60-65 km yol yapıyorum. Bunu hesap edince yine de dizel daha ucuz bana göre.
ne münasebet iyiki almışım diyorum.yeniden araba alcak olsam gider yine punto alırım.
Mod arkadaşlar silin abi konuyu. Zaten şurda her dediğimize her yaptığımıza bi isim kondu , bi laf sokuldu. Başlığı okuyan ilk mesajı okumadan kim ne yazmış bakmadan ''haydaa böle konu mu olur silinsin konu'' diyor. Silinde herkes rahatlasın artık ya.
Bi daha da başlık falan açarsam iki olsun , insanı sorduğuna sormuşuna pişman eden insanlar açsınlar.