her aracta olan bızım trafik sigortası kac ytlye kadar masrafları karsılıyor ve prosedur nasıl bılen varmı?
kaskoyu kastetmıyorum onda hatalı olsakta olmasakta kasko herseyı oduyor bıldıgım kadarıyla.sadece alkollu olma yeter..ama ya mecburi trafik sigortası?
o çok karışık bir konu.6000 ytl ye kadar ödüyordu yanılmıyorsam.fakat kusurun oranında.eşit kusurda sigortalar karşılıklı ödeme yapıyor.
*****ALFA ROMEO GIULIETTA 1.4 MULTIAIR 170 TCT*****
***MATT MAGNESIO GRIGIO***
*****SPORT PACK1 & 18" MATT BLACK WHEELS*****
trafik sigortasi karsi tarafa verdiginiz zarari karsilar. kendi aracinizda olusan zarara karismaz. kaskodan farki budur.
maddi hasarlardan haric ölüm halinde de karsi tarafa bir miktar tazminat veriyor sanirim.
Granit Gri F.I.R.E Dynamic KP + SP + AJ
daha fazla bilgiye buradan ulasabilirisiniz...Sigortam.net - Bilgi Merkezi - Zorunlu Trafik Sigorta Poliçesi
arkadasım ben bu işlerin içindeyim sana yardımcı olayım.trafik sigortası senin kusurun sonucu başka araçlara verdiğin hasarları karşılar bu araç basına 6000 YTL dir.ama onur arkadasın da dediği gibi kusur oranına bağlıdır.yani onda da kusr varsa o oranda hasar bölümü yapılır.
benim sana asıl anlatmak istediğim kasko sigortalarına artan mali mesuliyet denen bi teminat var.bu trafik sigortası limiti yani 6000 YTL yi aşan durumlarda devreye girer ve karşı araca verdiğin zararı karşılamaya yarar.
yani mesela kaskonda 15000 YTL lik artan mali mesuliyet var ve sen Allah korusun BMW ye arkadan çarptın.ve 15000YTL hasar çıktı.kusurun da tamamı sende.bu paranın 6000 YTL sini trafik sig geri kalan 9000 i de kasko sigortanın bu artan mali mesuliyet sig öder.
ben şiddetle tavsiye ederim bir acenteden ayrıntılı bilgi alabilirsin.ayrıca bu teminat için kasko primine de cok yüklenme olmuyor.küçük meblağlarla kendini garanti altına alıosun.
ama sunu tekrar söyleyeyim her kaskoda yok bu.sen kendin söylüyosun.ona göre yapıolar...
cok tskler bilgileriniz icin...
arkadaşlar trafik sigortası nereden ödeniyor internetten öedeme imkanı var mı ??
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri