8/2 trafik suçudur bu, araç hareket halindeyse suçsuzda olsanız kaza yaptığınız için size verilen cezaya denir. karşı tarafın 8/8 suçlu olması için arcınızın park halinde olması gerekiyor. kazaya karışan her iki tarafada ceza kesilir.
Printable View
Park halindeki aracın da park etmenin yasak olmadığı yerde bulunması gerekiyor:)
gecmış olsun
Geçmiş olsun.
Geçmiş olsun.Geçtiğimiz yaz benim araca da arkadan Ford Tanus çarpmıştı bilenler vardır.Tutanak tutturmuştum ben.Suçlu karşı taraftı ve tutanakta kusur oranı 10 üzerinden değerlendirilmişti.Ben hiç bir ceza ödemedim, kusurum da sıfırdı...
ewt doğru
geçmiş olsun öncelikle ... tutanak tutulurken ceza yazılmadıysa daha sonra bişey yapılmaz ama eskiden çevre düzenlemesi adı altında alınıyodu şimdide ceza olarak kesiyolar kaza yapan araçlara ama dediğim gibi tutanak sırasında bi ceza yazılmadıysa sonra bişey olmaz geçmiş olsun tekrar allah daha büyüklerinden korusun ....
@kerem hocam
öncelikle geçmiş olsun.. işlerini helledebildiğine sevindim.
Abi sana da geçmiş olsun. Ya çok gıcık işler walla bu işler. Kimsenin başına gelmesin. İnşallah senin işler de çözülür.
Yaw GP'lere nazar mı değiyo nedir? Aynamda da kocaman nazar boncuğu da var ama... Hadi hayırlısı.
İnsan ne kadar üzerine titrerse illaki bi şiy oluyo.
.. hepinize geçmiş olsun. nazar, nazar...
geçen yıl cmaxe arkadan çarptılar biz ceza filan ödemedik.
herkeze geçmiş olsun.
ben görmedim gidemedim ama komple boyamamışlar amerikan sistem demişler sanırım sadece o bölge boyanmış
Arkadaşlar az önce trafik raporunu aldım kazanın. Suçu karşı tarafa vermişler, ve benim için herhangi bir ceza vs. yok. Haber vereyim dedim.
gözün aydın,tekrar geçmiş olsun.
Geçmiş olsun kerem.
ee kardiş nolcak şimdi hasar noldu vs.?