valla ne diyim 23 te cok dusuk ben 21 e lpgli 1.4 satıldıgını soylyorum ustelik active valla anlamadım yani .. bizim arkadaslar soruyodu araba olmazsa sennkini soyluyum bakalım
Printable View
valla ne diyim 23 te cok dusuk ben 21 e lpgli 1.4 satıldıgını soylyorum ustelik active valla anlamadım yani .. bizim arkadaslar soruyodu araba olmazsa sennkini soyluyum bakalım
20 bin ytl ve üzerine alınabilcek okadar cok arac varki pazarda herhafta pazardayim ve piyasayı çok iyi takip ediyorum bazı aracların piyasalarını gördüğümde çok şaşırıyorum ama araçlara bakan yok ama pazarda nerde 8 10 bin ytl lik araclar var herkes onların başında atilla abi sen kafana takma aracımı satamıyorum die piyasa okadar bozukki adamlar eve giderken bugün 1 ekmek alsam olurmu diye düşünüyo işim gereği bircok sektöre girip cıkıyorum bazı yerlerde bazı müşteriler ürün almak istiyolar ama samimiyetle sölüyorumki bazen bana ceplerini dısarıya cıkartıp gösteriyolar durumun vahim oldugunu bundan 10 önce kadar satıs için girdiğimde müsterm ürün almak istedi , durmunun olmadıgını söyledi ve arkasından kapının önündeki 307 aracını gösterdi 3 gündür arabanın yerinden oynamadıgından bahsetti piyasa gercekten cok kötü bu aralar kimsenin maddi durumu iyi değil ve insanlar korkuyo yüksek mevlaları araçlara baglamaya benim fikrim böyle yanlışım varsa düzeltin
SAYGILAR....
evet cok haklısın abi önceden orta halli diye bişi vardı şimdi oda yok ya sürünürsün yada gerçekten yaşarsın :(
arkadslar merhaba birmottan emre bence arabanızın ıkıncıl el degerı dıgere rakıplerıne gore emın olun cok ıyı ozellık 1.3 75 active i olanların ıkıncı elde donanım pare etmıyor arkadaslar
cunku o sızın zevkınız ama emın olun standart arabalarda kayıp daha az
bravo ıcın ıse durum cok degısık elımde 3 adet active versyon var kımse yuzune bakmıyor herkese bunun verdıkten sonra emotıon alırım dıyor daha ıyı muhtemelen grande puntolarda tjet ılerde standrt benzınlı motor olabılır kı tjet ve yenı 1.6 dizelı test etmenızı ısrarla onerırım bu arada bu ay ıkınıcı el degerlerı artabılır keza 0 lara 1500 ytl zam geldı ve ayrıca 5 yıl uzatılmıs garantı hedıyesı bıttı konusmak ıstersenız msn adresım mcmurphy79@gmail.com saygılarla
evet atilla kardes senn aracı kastettim bari senn araba yabancı ya gitmesin:)
ama fiyatıda cok dusuk soyluyosun gercekten
Bundan 1 ay öncesine kadar satılık ilanım varken 22000'e müşteri çıkmıştı açıkçası koç ind.aldığım için çok fazlada zararım yoktu ama ben son anda satmaktan vazgeçtim, bence araçlarımızı o kadar küçümsemiyelim önemli olan arabayı tanıyan ve gerçekten bu arabayı almak için pazara çıkan birini bulmak ayrıca şu anda piyasalar kapatma davası filan gevşek olduğu için sanırım kimse parasını bağlamak istemiyor ama yaza girerken piyasanın değerini bulacağını düşünüyorum.
Araç piyasası genelde çok düşük arkadaş 2007 model 207 hdi aldı araç orta donanımda kazası filan yok ama koltuklarda sigara yanığı var 30000kmde 24000 ytl bizim gpuntolar sıfırı o araçtan daha ucuz olmasına rağmen aşağı yukarı 2. elde de o fiyata gider.
aracı 0 aldım ve garantisinide 4 seneye uzattım ve 5 sene kadar kullanmayı düşünüyorum bi aksilik olmazsa.araba alıp satmak bence hiç kar edilecek bi iş degil.hele hele 0 alıp satmak hiç degil.bu tüketilmesi için snulmuş bişi.yanii öle satarken para etti etmedi bence pek ilgilenmemek lazım.araca karşıda insanı soğutuyor.sonuç itibari ile KULLANIRKEN MUTLUMUSUN,KEYİF ALIYOMUSUN? işte verdiğin paraya değdi,güle güle kullan:)
öncelikle sen'li hitabım umarım seni rahatsız etmemiştir.eğer bir sakıncası varsa ikaz edersen sevinerek düzeltirim atilla kardeş.
ama sen bu arabayı gerçekten değerinin altına veriyorsun.hakikatten yazık olacak.ama tabiki ihtiyaç hasıl olduysa yapacak birşey yok.umarım sorununu arabaya ihtiyaç duymadan başka biçimde halledersin.saygılar
Hikmet abi şu sıralar piyasa hakkaten çok kötü durumda arz çok , talep yok , millette para yok , piyasa tok insan dolu laf olsun torba dolsun diye gezenler soranlar oluyo insanın sinirleri bozuluyo walla..
Bak ben bugün daha fazla sabredemedim ve arabamı 18.500 e sattım..Sen benim arabamı iyi bilirsin , çok rahatladım hiç üzülmedim inanılmaz sevinçliyim ve bu yaşadığım koşullarda hakikatende üstümden ciddi anlamda bir yük kalkmış durumda ama araba değerinemi satıldı sence ?? Hayır tabii ki..
Peki ben bir daha sıfır araba (özellikle de FİAT) alırmıyım ?? Hayır :)
Peki bundan sonra aldığım herhangi bir arabaya durduk yere 50 ytl bile masraf edermiyim (modifiye) ?? Asla :)
Bu da bana güzel bir ders olsun..Daha bu akşam babama bişey söyledim = ''Baba her zaman haklı çıkmak zorundamısın ?'' :D Güldü geçti bana çok ağrıma gitti walla...
bora kardeş sevineyimmi üzeleyimmi bilemedim.ama seni mutlu etti ise,bende senin adına mutlu oldum.yazından anladığım kadarı ile bu satış aşaması senide bayağı gerginlik yaratmış.bu nedenle çok sevindiğine eminim.galiba seni arabanın problemleri bayağı bunaltıp moralini bozdu.tabii birde harcanan o kadar emek ve parayıda işe katarsak,sana hak vermemek elde değil.bir anlamda kurtulmuş gibisin.tekrar hayırlı olsun dileklerimi sunuyorum.
Aynen öyle wallahi kurtulmuş gibi hissediyorum kendimi abi binbir güzel hevesle ve heyecanla bayıla bayıla modifiye ettiğim ilk sıfır arabamı bu şekilde satıcağım hiç aklımın ucundan bile geçmezdi ama işte hayat bu ne zaman ne olucağı gerçektende belli değil çok gerilmiştim şu an çok rahatladım...
herşeyin hayırlısı.senin adına sevindim.
Bence önemli olan Sinan beyin söylediği gibi araçtan almış olduğunuz KEYİF.Eğer aracınıza benim gibi (2 sene oldu) hala zevkle biniyor inerken ve binerken gözünüzü ondan ayıramıyorsanız sizide üzmüyorsa gerisi boş.Aracın değeri elbette az veya çok düşecek arabaların prim yaptığı yıllar geride kaldı.Benim gibi 3kapı aracı olup aileside genişleyen insanlar ne yapar aracı satıp 5kapı sedan bir araç alır.Ama ben GP'mdan memnunum değiştirmeyide düşünmüyorum.Tüm GP cilerin araçlarını kazasız zevkle kullanmaları dileğiyle...
evet bende sıkıntı yaşamıyan şanslılardanım galiba.ondan dolayı aracı aldığım ilk günde olduğu gibi hala büyük bir zevkle kullanıyorum.ama çok para harcayıp üstüne birde sıkıntı üstüne sıkıntı yaşasaydım çok doğaldırki böyle düşünmezdim.