bugün için herkese çok tesekkur edıyorum, ya oralara kadar kalkıp benı desteklemeye gelmenız benı cok mutlu etttı..puntocuların destegını hıssetmek guzeldıhepınıze teker teker tesekkur edıyorum
birinciligi son anda da olsa kacırdık ama olsun bu seferlık ıkıncilile yetınıyoruz, e malum gecıldıgım arabada fiest 1600 cc 90 beygırlık bı arabaydı...ılk kalkıslarda ustunluk saglamama rağmen malesef ılerde puntomuzun 1300cc motor hacmı yetmedı ve fiesta geldı gectınapalım kısmet bı dahakıne daha ıyı oluruz bırnıcı oluruz kısmetse
bi kaç resım var sımdılk onları eklıyorum az sonra... gelen arakadaslarmızda cekmıstı bı kac resm onlarıda koyarlarsa burdan paylasmıs olurus gelmeyen arkadaslarımısla...
Ozan bravo diğer topicte seni kutlamıştım burada bir daha kutluyorum.
İnsanın kendi şahsına rahmeti, başkasına rahmetinden daha büyüktür.
burda bı kac yarış esnasından goruntu var.. 207 yı nasıl gecısımfiestaya nasıl geçilişim
![]()
ozan kardeşim son anda fiestayı kacırdın kıl payı ile ama pejo 207 yi cok güzel halt ettin bir daha kine kısmet 1 incilik bizim güzel bir gündü
.................................................. ........
tesekuler herkesededıgım gıbı fıesta daha hacımlı bı aractı yetmedı bızım hacmımız
![]()
Merak etme ozan bizim araçlar her zaman Fiestaya 5 basar eski bir hız tutkunu olarak söylüyorum şansızlık işte Türkiye'de olsa teşke Grande'nin italyadaki 1.6 Mjt versiyonu ile Fiesta yanımıza yaklaşamaz.
Konu spyofthegod tarafından (23/03/2008 Saat 23:21 ) değiştirilmiştir. Sebep: düzeltme
İnsanın kendi şahsına rahmeti, başkasına rahmetinden daha büyüktür.
kardeşim canı gönülden tebrik ediyorum allah yardımcın olsun umarım daha da iyisi gelir.
fiesta olayı can sıkmasın çünkü 1.6 90hp standart ki onla bile çok iyi yürümüşsün.
arkadaşlar bu resimlerde benden
bunlarda son resimler
ah dostum ah. aracında azcık tuning olsaydı fiesta mı kalırdı. neyse sağlık olsun. yalnız 1.6 senin rakibin nasıl oldu?
Tebrikler...
Ne Mutlu Türküm Diyene!
tebrikler puntonun gücünü gösterdin bravo![]()
arac kayıtınn az olması nedenıyle bızı bır ust sınıfa yanı 1,7 corsa dızellerın oldugu gruba eklıyceklerdı bızde fıestayı bızım gruba alıp 3lu eslesmeyı kabul ettık ayrı bır sınıf olduk o nedenle 1,6 bızle kalktı
kayhan abı resımler ıcınde destegınız ıcınde tesekurler![]()
Konu Linos tarafından (26/03/2008 Saat 14:08 ) değiştirilmiştir. Sebep: Flood! (Lütfen forum kurallarını okuyalım!!!)
biz teşekkür ederiz o kadar arabanın içinde bizim aracımızın performansını gösterdigin için sagol yanındayız
Tebrikler ozan kardeşim başarılarının devamını dileriz.
![]()
aslında senin gp ye 1.4 fiesta denk geliyodu ama genede ii kalkmışsın abi bi chip olsaydı sende fiesta falan kalmazdı sağlık olsun bi dahaki sefere inş![]()
1,4 gelseydı baya bı fark atardımzaten chıp var bende chıp olmasa standart 1,6 90 beygırlık fısetayla nasıl yuruyım o kadar
![]()
Masallah tebrikler. Chip mi var box mı var acaba? Markası nedir?
usta yav bi tanışamadık yarış sonunda tribünlerden bağırdım duymadın herhalde ama yarış sonundada parkta aracın başında yoktun yinede göğsümüzü kabarttın valla tebrik ederimarkadaşlarım hep 207 geçicek boşuna izleme diyolardı yarıştan sonra onların yüzünü görmek herşeye değdi valla
2. yarıştata fiestayla kafa kafayaydın sınırları zorladın tebrik ederim
![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri