bence yakışıyorr ama feminenn bir tasarım olduğunu düşünmü yorum agrasif çizgilerede sahip bence ...
merhaba..nedersiniz herkes punto için erkeksi araba der..oysa bance çok i ve feminen bir kadın arabası!!
bence yakışıyorr ama feminenn bir tasarım olduğunu düşünmü yorum agrasif çizgilerede sahip bence ...
tasarımcımısınız ...?çok bilinçli bir tespit bu
yakışıyor... hem de çoook. işte bu yüzden eşime pek vermiyorum arabayı![]()
her iki üyemize de hoşgeldiniz diyorum.
puntonun kadınlara yakışacak bir araba olmasının yanında spor görünüm ve agresifliğinide katarsak gençler ve genç kalmak isteyenlerin arabası olduğuna inanıyorum.
Linea Dynamic 1,4 Fire
Ben genç kalmayı beceremiyorum hızla yaşlanıyorum. Bana göre değil mi yani şimdi![]()
Bayanlar herseyden uzak durmali.
FiatTR | PuntoTR | GrandePuntoTR | PuntoEvoTR | BravoTR | LineaTR | 500TR
Fiat Türkiye Forumları | 2006'dan Beri Sizlerleyiz | Reklam & İletişim: admin@grandepuntotr.com
Hooooooooooooop Erdi son noktayı koyayım demişsin ama başına iş aldın bence. Kıyamete hazırlanın!
Erdi bu yüzden seni kimse sevmiyorBayanlar çiçektir su ister
Bence bayanlara en güzel yakışan araç 126 bis tir![]()
bisibisi![]()
..:aranan adam:..
yok yaw erhan abi bizimki şamataTakılıyoruz tabiki kız erkek yok herkes sevdiği beğendiği araca biner
![]()
Güzele ne yakışmaz ki
İçimden geldiği gibi konuşmam gerekirse aracımın bayanlara yakışmadığını belirtmeliyim ya da en azından yakışmamasını tercih ederim
Bence bayanlar küçük sınıfta Polo ya da Corsayı tercih etmeliZaten bu sınıfta bayanların en fazla tercih ettiği model sanıyorum Polo, arkasından da Corsa ve Fiesta gelmekte...
punto erkeksi bir araba. Bayanlara Yaris ve Corsa yakışıyor.
GP, Yeni Fiesta , Mitsubishi Colt bayanlara uymaz bence.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri