arkadaşlar merhaba,
2011 model olan ve 14/07/2017 de 64.000 km ile aldığım başlayan punto evo 1.4 (dualogic) yolculuğum 08/05/2025 tarihinde 172.000 km ile son buldu.
çok severek ve beğenerek aldığım,bindiğim, kullandığım aracımla dün itibariyle yollarımızı ayırdık.
yeni sahibine kazasız belasız binmek nasip olsun inşallah
kararı vermek zor oldu ancak artık araç hem küçük geliyordu hemde yaşı itibariyle değişme vakti gelmişti.
araç hiç yolda bırakmadı ben ona baktım o bizi getirdi götürdü. ufak tefek sorunlar çıkartmadı değil ama idare ettik bi şekilde.
forumdan çok bilgi aldım, şuan çok aktif olmasa da ara ara giriyorum.
tüm emeği geçen herkese,yardımcı olan, yardımcı olmaya çalışan herkese teşekkür ederim.
herkese iyi forumlar
2013 yılında sıfır aldığım 1.3 multijet manuel vites lounge donanım dolular dolusu aracım ile öyle bir bağ kurdum ki satmıyorum. İnanın evdeki yedek parça stoğumu görseniz şok olursunuz Yedek klima kazanından tutun amortisörlere airbag beyininden espri beynine kadar herşeyini orjinalini ileride bulamam diye italyaya sipariş geçtim. Ölene kadar bu arabaya bineceğim![]()
temiz bakımlı bir punto bulunmaz nimettir alana satana hayırlı olsun benim evde 3.aracım o yüzden duruyor saygılar
2013 yılında ilk puntomu almıştım bomboş paketsonra 2015 yılında en dolu olanını almıştım 2024 ocak ayında satıp Cross aldım ama hala puntoyu arıyorum
11 yıl puntoya indim toplasan 5 kere sorun yaşamamışımdır. Çok keyifli bir araçtı gerçekten.
benimde bir sürü araçlarım oldu ama anlamsızca puntoyu çok seviyorum![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri