Aracınız hayırlı olsun, bu paketler ilk tescilde kim ne yazdırıyorsa öyle çıkıyor bir önemi yok dikkat etmemişler muhtemelen. İlk Punto aldığımda boş paketti ama dynmic yazıyordu benimkinde de.
Herkese Selam,
Geçen hafta 2014 Lounge paket bir punto satın aldım, lounge paketin tüm gereksinimlerini karşılıyor araç cam tavan dahil fakat plaka sorgusunda ve kaskoda araç "Pop" paket olarak görünüyor bu bir sorun mudur yoksa sallamamak mı gerekiyor acaba??
Ekleme: Aynı model yılına sahip cam tavan olmayan 2 aracın plakalarından da bir tanesi "POPSTAR" bir tanesi "URBAN" paket olarak çıktı.
Bilgisi olan aydınlatırsa çok sevinirim.
İyi Günler
Konu ibookrt tarafından (17/02/2025 Saat 10:43 ) değiştirilmiştir.
Aracınız hayırlı olsun, bu paketler ilk tescilde kim ne yazdırıyorsa öyle çıkıyor bir önemi yok dikkat etmemişler muhtemelen. İlk Punto aldığımda boş paketti ama dynmic yazıyordu benimkinde de.
Ekleme: Fiat ile görüştüm araç TOFAŞ kayıtlarında olması gerektiği gibi çıkıyor sigorta şirketi ne olarak girerse sigortayı yaparken o görünüyor araç, hatta en sor kendi aracımı sorguladığımda g.punto olarak görünmeye başladı, sigortacımı arayıp düzeltme istedim düzeltilebileceğini söyledi bu tüm tantana sigorta kaynaklıymış aslında
Aracınız gerçekte hangi paketse kaskoya da o şekilde işlenmesi sizin açınızdan iyi olur. Kaza sonrası düşük bedel ödemek için kasko firmaları baz model paketleri yazma eğiliminde olabiliyor.
Kasko firmanızdan zeyilname denilen bir zeyil dilekçesi yazıp paketinizin değişikliğini talep edebilirsiniz. Bu durumda kasko bedelinizde bir miktar yükselmeden kaynaklı ek ödeme çıkabilir.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri