Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba forumda yeniyim konu yanlış yerdeyse kusuruma bakmayın.
1998 model Opel aracımı satıp 2004 üzeri bi araç düşünüyorum. Fiat Punto gözüme mantıklı geldi.
Şimdi bu Grande 1.3 Multijet ve düz 1.3 Multijet farkı ne oluyor? Bana az yakan az masraf açan bi araç lazım. Birde bunların tutulan paketi hangisi oluyor. Veya bunların 1.4 ü nasıl biraz yokuşlu bir yerde oturuyorum 1.4 bayılacaksa almayacağım.
Merhaba, bu araçlar 2006 yılında yeni kasa Punto olarak piyasaya çıktı 2008 yılında Grande Punto olarak devam etti benim bildiğim marka logosu değişti sadece, motor aynı motor. 2012 yılınca ise aslında bu araçların üretimi kısmen bitti 2012 yılından sonra 1.3 Multijet olarak donanımsal farklarla elde olan parçalarla yapılan araçlar bunlar 2013 yılında ise üretimi tamamen bitti. Multijetlere 14 yıl gibi uzun süre bindim hiç bir yokuşta çıkamadım demedim. 1.4 lerde LPG çekiş düşüklüğü yarttığını forumda çok okudum. Starjet olan 1.4 ler var ama onları bulmak imkansız gibi bir şey alan da elinde keyfine tutuyor. 1.3 motorlar inanılmaz az yakıyor elbette kullanıma göre çok değişken lakin 90-100 arası stabil gidildiğinde 4 litrelere düşüyor şehir içinde 8 litrelere de çıktığı oluyor bu çok değişken kullanıma bağlı bir şey, 1,3 multijet ama alınabilicek en yüksek model tercihim olurdu.
Forumdaki tüm yazışmalardan üyelerin kendisi sorumludur. Çıkabilecek herhangi bir hukuki durumda, forum yönetimi yetkili merciilerin talepleri doğrultusunda, ilgili üye/üyelerin tüm erişim bilgilerini/kayıtlarını vermekle yükümlüdür. Yeni üye olanlar, maillerine gönderilen onay maillerini onayladıktan sonra, admin onayıyla üye olabilmektedirler. O nedenle üye olurken profil bilgilerinin özenli, doğru ve eksiksiz şekilde girilmesi son derece önemlidir. Üyeler; forumda geçirdikleri zaman zarfında forum kurallarına uymak zorundadırlar. Kurallara aykırı davrandığı tespit edilen üyeler hakkında haber vermeksizin işlem yapma hakkı forum yönetimine aittir. Forum kurallarını okumak için tıklayınız. Unutmayınız; bu ortamdaki özgürlüğünüz, başkalarının özgürlüğüyle sınırlıdır.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri