Ben sinyallerle ilgili sorun yaşamadım. Ancak bir ara park lambaları yanık kalıyordu. Akü kutup başlarını sökmeye başladım bu durumdan dolayı ve iyice ızdırap haline geldi. Sanayiye gittiğimde, aracımın çok özel olduğunu, sinyal kolunun değişmesi gerektiğini ve bu yöntemin de sorunu çözemeyebileceğini vs. söyledi. Adamın çok özel bir araç dediği araba benim puntogüldüm çıktım.
Sonra bu tarz konularda kurtarıcım olan halils2 nickli forum üyemiz halil abi'yi aradım. Sorunu anlattım, gel kardeşim bir bakalım dedi. Bir hafta sonu tırım tırıs kalkıp Çorlu'ya gittim, airbag, direksiyon vs. indirdik. Sonra sigortaları kontrol etmeye başladı. Bir tane sigortanın çok hafif biçimde gevşemiş olduğunu tespit etti. Onu düzeltti sorun ortadan kalktı. Bu anlattığım olayın iki üç yıllık mazisi var. Çok şükür o günden sonra bir daha aynı sorunu yaşamadım.
Sonuç itibarıyla bu tarz sorunlar, çok basit bir aksaklıktan kaynaklanıyor olabilir. Elektrikçinin mesleki nitelik ve vasıflarının yüksek olması, arızanın çözümünde kritik rol oynuyor. Sizin de bir sigortada aksaklık vs. olabilir, ucuz ve basit olan yöntemden başlayarak ilerlemek daha doğru bir yaklaşım.
Geçmiş olsun.
Yer imleri