2 ay önce satın aldığım 2015 model 1.4 8v lounge paket aracıma daha öncesinden yanık conta ile kullanılmış alırken expertiz de dikkat edilmeyen sonuçlarla aldım .. eyvallah dedim bursada tandığım ustaya götürdüm aldığım gün yolda kaldım bu arada ustam piston segmanları motor rektefiyesi çelik sübab olmak üzere güzelce revize etti aracı aldım motor sallanıyor enjektörden dedik komple takım değiştirdim yine olmadı biraz kullan dedi neyse 1 hafta sonra geçmediği için herkesin önerdiği ak oto recep babacan ustaya gittim tekrar motoru açtı gaz kelebeğini temizledi bujileri orjinal olarak taktı tekrar sübab ayarı yaptı biraz bin dedi ve sonuç arabam sürekli durkalklarda stop ediyor gaz yemiyor yolda giderken araç sabit gazda vuruntulu çalışıyor dur kalklarda aracım devir göstergesi 300 lere düşüyor ki çoğu zaman stop ediyor .. araç kesiciye de girmiyor , bu olayı gaz ve benzinde yapıyor lütfen bana yardımcı olun çok param gitti bu işe nokta atışı yapacak usta lazım bursadayım 0541 732 73 74 Bedirhan Hamza Çakmak