Merhaba 2 araçta aynı FİRE motor birisi paket olarak easy paket hatta aynı motor egealarda da var benim aracımda 1.4 fire s&s 2011 otomatik
Merhabalar araç alma arifesindeyim. Fiat Punto model araç alacağım bu aracın özelliklerinde 2013 model lpg&benzin 1.4 easy s&s motoru var bu motor iyimidir. Bir önceki baktığım model de 1.4 fire s&s motoru vardi internetten baktığımda bu motorlarin arasındaki farki bir yerde göremedim. Arasinda ne gibi farklılıklar vardir. Hangisini önerirsiniz. Şimdiden cevaplayan arkadaşlara teşekkür ederim.
Merhaba 2 araçta aynı FİRE motor birisi paket olarak easy paket hatta aynı motor egealarda da var benim aracımda 1.4 fire s&s 2011 otomatik
Çok teşekkür ederim hocam.
Rica ederim otomatikmi almayı düşünüyorsunuz
2015 model easy paket manuel aldım hocam bir ay oldu. Mesaji yeni gördüm kusura bakmayın
hayırlı olsun aracınız. kazasız belasız keyifle kullanmanız dileğiyle. 1.4 fire çekirdek aile ve bireysel kullanıcılar için çok ideal bir motor tipi. Yasal hız sınırlarına uyarak güvenle yolculuk yaparsınız.
Ölüm Gaz Pedalına basan ayakta, hayat direksiyonu tutan kollardadır. Bunun eğlencesi ise ölümüne basıp hayata tutunmaktır...
ikisi isim olarak aynı egeadaki 16v puntodaki 8v olması gerekiyor
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri