şimdi yurt dışı donanımlı gelse yagmur sensörüydü cruise controldü blue&me filan takas edelim desek onca masraf. yazık.
Printable View
şimdi yurt dışı donanımlı gelse yagmur sensörüydü cruise controldü blue&me filan takas edelim desek onca masraf. yazık.
Yok ya o kadar önemli değil o donanımlar. Asıl olan ilk alanlara oldu. Ben piyasaya çıkar çıkmaz aldım. Güvenlik paketi için emotion + Güv. P. almak gerekiyordu. Şimdi Dynamicte bile standart ki ESP,ASR, Hillholderın yanında cruise kontrol, yağmur sensörü falan hikaye. Ama takmıyorum çünkü zaten eninde sonunda donanımlar daha da zenginleşecekti.
Bence cruise control manyakça bişey ve önemli :) ben çok istiyorum
tom cruise kontrol isterim ben. bir de esr yi yedik böyle.:icon_confused:
bu yıl içersinde küçük bir makyaj söz konusu ancak tarihi belli değil. bilgilerinize...
bugun alibertiye gittim konuştuk activelerin sis farları ve çelik jantlı paketi geliyormuş ayrıca 90 ve 95 bg likler alınabilecekmiş kp dynamiclerde stndart olmuş emotınlarda ve aracın genelinde iç ve dış renkler değişmiş göğüslük renk seçenekleri artmış yakında geliyormuş araçlar emotıonların bir kaybı olacağını snmıyorum olsaydı gp paketi dynamıclerde stdart olduğunda olurdu biz ekstra para ödedik bence rahat olalım
G.Punto'nun İtalya sitesindeki renk konfigüratörüne girdiğinizde active/dynamic/emotion modellerin hepsi için koltuk tipleri ve döşeme renklerinin nasıl değiştiğini görebilirsiniz. yakında türkiye'ye gelecek modellerde de böyle olacak demektir. dynamic modellerde kolçak olacakmış gibi gözüküyor bu sitede.
https://www.fiatpunto.it/
dynamic çok hoşuma gitti
dinamik zaten özellikleri ile en optimum alınası model.:outtahere:
Yeni dynamic modelin koltukları Doblo Malibu'nun koltuklarına benziyor. Bence şu anki koltuklar daha güzel duruyor araçta.
bende dinamic var ve konfor paketi kolçak üzerinde geldi ve koltuklar turuncu
bu arabanın en sevdiğim yanı her yeri turuncu :D
arkadaşlar nedir bu değişim olursa dava açarım filan falan anlamadım..
bizim araçlar ilk seri ve böyle, ileride araca 150 beygir motor da koyabilirler, aynı fiyata satabilirler, diyecek birşey yok. ben de aracımı 2 ay sonra alsaydım ESP'li gelecekti kendinden. üstelik emotion almaya param yetseydi kesin ESP'li alırdım diyordum, dynamiclerde standart gelmeye başladı.. dicek bişi yok... isterseniz satın araçları yeni gelenlerden alın...
bunlar ısın sakası...
evlat acısı gıbı oturuyor boyle degısıklıkler ...
valla ben yenı sportun koltukları degısıyormu dıye baktım ama aynı
bende sport koltukları getırtmeye calsıyorum...
ama gosterge panelı degıstıyse bende uzulurum 1 hafta olmadı beyaz gostergeyı takalı...
vallahi ben active kullanıyorum. tr ye ilk giren arabalardan benimkisi de. esp hariç olmak üzere elektronik oyuncaklar( far sensörü yağmur sensörü) hiç ilgimi çekmiyo. sonuçta ben gündüzleri de far açıyorum sensör ne işime yarar? yağmur yağınca da şölye sağ elimin serçe parmağının ucunnan :) dokunurum camımı siler.
bu arad cruise control güzel bi şey ama şu an orjinaline benzerbi şekilde yaptırmak amacıyla araştırmam devam ediyor. sonradar eklenebilecek bi şey cc.
ama esp hakikaten önemli. bugün alıyo olsam fiyat farkı dinlemem dynakic alırım sırf esp için.
bi de benim mantığım hep şu olmuştur.arabanın boşunu al, dolusu ile arasındaki fiyat farkına kendin gönlüne göre doldur.
arca sordum sonradan esp bağlanamaz diyorlar bosch arıyorum tabiki bağlanır diyorlar ikilemde kaldım valla birmotla bir daha görüşeyim bu arada gp lere takılan esp bosch markaymış duyurulur
ya bunu bi netleştirelim. eğer mümkünse ve sağlıklı olacağı garanti edilebiliyosa düşünürüm ben açıkçası.
sonuçta abs altyapısı olan araçta olma ihtimali var gibi geliyo ama bilemiyorum.
kaldı ki abs nin bile sonradan eklendiğini biliyorum hatta bi reno 21 de şahsen gördüm.