Dediğine göre ya termostat açık kalmış,yani arıza var. Ya da termostat hiç yok.
Baika seçenek yok anlattıgına göre.
Gidecegim sanayiye yakin zamanda.Birde sunu soyliyeyim havalar soguk malum kış.Fazlada zorlamadım yani basmadım yol boyunca bunun etkisi olurmu.
Redmi Note 8 Pro cihazımdan gönderildi
Ölüm Gaz Pedalına basan ayakta, hayat direksiyonu tutan kollardadır. Bunun eğlencesi ise ölümüne basıp hayata tutunmaktır...
Simdide havalar soguyunca city modu calismamaya basladi.Bunun nedeni nedir
Sorun yok düğmeye basmışım yalnışlıkla city kapanmış
Bu emniyet kemeri yerine toka takmış.Onu cikarıp emniyet kemerini taktigimda ötüyor.Sorun ne ve nasıl düzelir.Maliyetlimi.
toka degsıcek. eliniz yatkınsa sızde yapabılırsınız koltugu sokmenız lazım bir adet toka alacaksıız genelde lınealarınkı uyar. parçasıda ucuz zaten 60 mı 80 tl dır kendınız takarsanız ucuza gelır taktırırsanızde 200 250 ye yaparlar.
Su parcanin bir gozu kirik.Yenisini alayımmı.60 65 tl
Su sekilde kırık isaretledigim gibi
Arac birinci vitesde yavas gittigimde titriyor sanki 3 e atmışım gibi gaz istiyor.Bunu daha önceki aracımda yaşamamıştım.Normal mi bu araçlarda yoksa problemmi var.
baskı balata kontrol.
Forumda okudum motor takozu ve şanzıman takozundan yapabilirmi.
yapabilir. bunu usta anlar zaten dıye dusunuyorum. takoz kontrolleri yapılır yoksa baskı balata kontrolude yapılır. genelde motor kulakları arac rolantıdeykende ıcerıye tıtresım cok verıyor sarsıntıdan dolayı.
Kamyon yanimdan gecerken kucuk tas sicratti on camda sivilcr kadar tas izi olustu.İç tarafda falan catlak yok ama tirnaga takiliyor ondeki cok ufakda olsa.Tamiri mumkunmu.Ve tamir etmezsem büyürmü.
Sakınan göze çöp batar bir şey olmaz çatlak yoksa takılsın tırnağa bir şey olmaz km geldiğinde o km’de ne yapılması gerekiyorsa onu yapın gerisi gider. Yoksa arabalarsa ses yalıtım ufak tefek şeyler bitmez.
Birdan su damliyor.Arabada yagmur suyu var bumu bosaliyor.
Burda hortum oluyormu
Burda hortum oluyormu
Forumdaki tüm yazışmalardan üyelerin kendisi sorumludur. Çıkabilecek herhangi bir hukuki durumda, forum yönetimi yetkili merciilerin talepleri doğrultusunda, ilgili üye/üyelerin tüm erişim bilgilerini/kayıtlarını vermekle yükümlüdür. Yeni üye olanlar, maillerine gönderilen onay maillerini onayladıktan sonra, admin onayıyla üye olabilmektedirler. O nedenle üye olurken profil bilgilerinin özenli, doğru ve eksiksiz şekilde girilmesi son derece önemlidir. Üyeler; forumda geçirdikleri zaman zarfında forum kurallarına uymak zorundadırlar. Kurallara aykırı davrandığı tespit edilen üyeler hakkında haber vermeksizin işlem yapma hakkı forum yönetimine aittir. Forum kurallarını okumak için tıklayınız. Unutmayınız; bu ortamdaki özgürlüğünüz, başkalarının özgürlüğüyle sınırlıdır.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri