Aynen benimde dikkatimi çekti benim aracım 2011 eski fakat 2012den sonrasının yeni diye biliyorum belki kaza geçirmiş değişmiş olabilirmi?
Selamın Aleyküm, geçenlerde ani fren yaptım, dur kalk yaptım, bu üç ışık birden yandı, sonra kendiliğinden silindi en son ortada ki yanık kaldı, kazamı algıladı, neden yapar.
Redmi Note 8 Pro cihazımdan gönderildi
Aleykümselam resim göremedim yada bende açmıyor
Fren pedalının altında siviç var bende de ara sıra hata veriyor ondan yapmış olabilir.
Resim bu
Resim yüklenmiyor sanırım
Önce siteye yüklüyorsunuz resmi ondan sonra mesajda ekle yerinden resmi seçiyorsunuz.
Forumdaki tüm yazışmalardan üyelerin kendisi sorumludur. Çıkabilecek herhangi bir hukuki durumda, forum yönetimi yetkili merciilerin talepleri doğrultusunda, ilgili üye/üyelerin tüm erişim bilgilerini/kayıtlarını vermekle yükümlüdür. Yeni üye olanlar, maillerine gönderilen onay maillerini onayladıktan sonra, admin onayıyla üye olabilmektedirler. O nedenle üye olurken profil bilgilerinin özenli, doğru ve eksiksiz şekilde girilmesi son derece önemlidir. Üyeler; forumda geçirdikleri zaman zarfında forum kurallarına uymak zorundadırlar. Kurallara aykırı davrandığı tespit edilen üyeler hakkında haber vermeksizin işlem yapma hakkı forum yönetimine aittir. Forum kurallarını okumak için tıklayınız. Unutmayınız; bu ortamdaki özgürlüğünüz, başkalarının özgürlüğüyle sınırlıdır.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri