Valla biz 77hplerle gidiyoruz milletle kapısmaya calısıyoruz:D halimizi düşünün yani bizi göründe 95liklerinizin kıymetini bilin :D:D
Printable View
Valla biz 77hplerle gidiyoruz milletle kapısmaya calısıyoruz:D halimizi düşünün yani bizi göründe 95liklerinizin kıymetini bilin :D:D
önemli olan burda olup olmaması yada gelip gelmemesi değil arkadaşımız mesela anketten bahsetmiş adamlar 1.4 95 bg yapmış satmış anketini de yapmış bakmış ki bu performans az beklenti fazla ee ne yapmış bunu geliştirmiş tjet'i yapmış satışa sunmuş bunu neden böyle değerlendirmiyorsunuz ??
talep olursa istek artarsa gelişim olur...
araç ekonomi temelli yapıldığı için ara hızlamalarda ağır kalıyor bu doğru.
ama sonuçta 95 HP bu araç.hiçte öyle zayıf bir motora sahip değil.önde iki arkada 3 kişi varken ne rampalar çıktım ben starjetle banamısın demedi.ne motor bağırdı ne de zorlandı.fazla takıntı yapmaya gerek yok.
bir arkadaşta starjetler için şehirçi 10-12 lt/100 km demiş yakıt tüketimi.abicim ne yaptın sen fordun 1,6 ları bile 12 lt yi zor görüyo.
8 lt/100 km dir ortalaması şehiriçi starjetin.agresif ya da devirli kullanımlarda 9,3 lt /100 ü görürsünüz , bu en fazla yani.
tamamen anormal bir durum.
bence normal 12lt. Kullanımla alakalı direk.
Ya arkadaslar belki konuyla alakalı olmayan aptalca soru olucak ama. Yorumlarda bazı arkadaşlar chip mip taktırma gibi sözler sarfettiler. Cahilim burda birisi açıklaya bilirmi. (bugun starjete yazılmış biri olarak baktım konuya.)
chip olayı aracın mevcut beygir gücünü arttırmak için yapılan bir uygulama ortalama 500 tl gibi bir ücreti 20 bg gibi de bir artışı olması lazım diye hatırlıyorum
bende cruise kontrol açısından benzer şikayette bulunacağım.
bu süper fiat avrupaya cruise controllü arabalar pazarlasın,
bize gelincede opsiyonel bile olmaycak bi donanımda getirtsin. bu teknoloji yeni çıkmadı ki, stilodan beri var. hangi pazarlama politikası ile yaptıysa bizim puntişler cruise controlsüz çıktı işte!!!!!!!