Arkadaşlar öncelikle merhaba yaklaşık bi 2-2.5 ay önce 2007 model punto araç aldım. Eksperde falan hiç sorun çıkmadı sadece bujilerin değişimini yapmamı falan söylediler. Aracı 1 ay falan kullandım daha sonra hareket halindeyken bi anda araba gaz yememeye başladı sarı motor lambası yandı. Bunu haftanın bazı günleri örneğin 2 günde bir trafik sırasında yapmaya başladı. Kontağı kapatıp açtığımdayaraba tekrar gaz verebiliyordu . Birkaç tamirciye götürdüm gittiğimde lamba sönmüş oluyordu bu yüzden hiçbiri bir şey diyemedi . Daha sonra bu problem 2-3 hafta önce geçti fakat, yeni bi problem oluştu. Araçla seyir halindeyken ya da kalkış sırasında bi anda akü ve yağ basıncı lambası aynı anda 3-5 saniye yanıp araba gaza tepkisiz kalmaya başladı. Stop etmiyor fakat 3-5 saniye akü ve yağ basıncı lambası yanıyor araba ileri geri silkeleme yapıyor daha sonra hiç arabayı durdurmadan yoluma devam edebiliyorum. Fakat bunu ilk başlarda seyir halinde yaparken şimdi sadece aracı kaldırırken ve genellikle yokuş yukarı kaldırırken çok sık oluyor. Yine aynı şekilde tamirciye götürdüğümde cihazla kayıtlara baktığında 1 kere debriyaj switch arızası çıkmıştı fakat ertesi gün götürdüğümde aynı arıza çıkmadı. Sürekli yanan bi arıza lambası olmadığı içinde tamirci ne yapacağını pek bilemedi. Daha önce yaşayan, bilen var ise ve yorum yaparsa çok sevinirim. Teşekkürler...