merhaba arkadaşlar.Bugün'mü yarın'mı derken sonunda başıma geldi ve silindir kapak contası yandı.konuda uzun uzun bahsedeceğim başına gelenler varsa ön tanı için fikir verici olabilir.öncelikle 10 ün kadar önce sabah ilk çalıştırmada sanki motor kısmında kaya var ve sağa sola yuvarlanıyormuş gibi sesler geldi panikle direk arabayı stop ettim.bir süre bekleyip çalıştırdım sorun yok gibiydi ustama gittim baktı etti herhangi bir şey görünmüyor binmeye devam et tekrarlarsa bakalım dedi yaklaşık 3 gün sonra sabah çalıştırmada tekrar ses yaptı ve motor çok sarsıntılı çalışıyordu egzozdan sıvı çıkışı görmedim ancak egzoz pat pat diye ses yapıyordu.su haznesini açtım gram su kalmamış içinde suyunu ekleyip araç 90 dereceye geldikten sonra sanayiye doğru yola çıktım,yolda aynı sarsıntı devam ediyordu 2.vites 30 km hızı geçmeden ki basmama rağmen araç hızlanmadı sanayiye varmaya 2 km.kala motor çalışması düzeldi ama motor arıza lambasıda yanıyordu cihaza bağladık 4 silindirin eş zamanlı çalışmaması gibi bir hata uyarısı verdi.usta dolaştı geldi gaza bastı açtık baktık dışardan görünen bişey yok.en son dün yeniden ustaya gittim ateşleme bobini arızası olabilir dedi ben bobin için fiyat araştırmaya başlamışken oda bobin markasına bakmak için hava filtre kabını söktü oda ne hava girişi kısmı beyaz köpükle dolmuş conta yanmış dedi;söküldü motor, 4.gözün olduğu kısımdan arıza vermiş ve yatak komple antifirizli su ile doluydu.ve kullanıma bağlı kurum bağlamalar olmuş şimdi açılmışken güzelce temizlenecek silindir kapak contası,sübaplar,motor yağı ve filtresi,üst kapak contası değişecek umarım sonrasında performanslı olur ve beni üzmez aracımı çok seviyorum ve keyifle biniyorum hepinize arızasız kazasız belasız sürüşler dilerim.masraf ne tuttu derseniz indirim ikramıyla 1500 papel