yürü be gökhan süpersin bence son nokta bu şu anda 8O
Printable View
yürü be gökhan süpersin bence son nokta bu şu anda 8O
eline sağlık ama fazla siyah geldi bana özellikle arkası
Bir Öneri : Kartın önyüzü çok karışık duruyor. logoyu kaldırıp sadece alt kısma www. grandepuntotr. com yazsak ya da ilk halindeki gibi olsa daha şık olacak gibi. Arka yüz süper 8O
çok siyah olmamışmı
bencede logoyu alt bosluga alsanız vede yazı rengını yanı kısı bılgılerı olan kısım canlı bı renk olmalı tabı benım fıkrım :D
ve bıraz daha transparan olsa ii olcak bıraz bogulmus bencede
Kartın ön yüzündeki P logoları daha açık renkli ve aşağıdaki adres bilgisini içeren logo biraz daha küçülürse daha iyi olacak kanaatindeyim!.. Renk seçimi güzel bence; eline sağlık Gökhan...
Bence güzel olmuş. Eline sağlık.
bende istiyorum ...
:D
Naptık bu kart işini? Ercan abi gidince askıya mı aldık? :( bi bilgi verin yaw...
https://i73.photobucket.com/albums/i222//GP-KART3.gif
Arkadaşlar Yukarıdaki Format bastırılacak. SearchandRescue arkadaşımız forumu takip etmeyeceğini açıkladığı için basım işini Maviş (Ali can) araştıracak. Genelde bu işi yapan firmaların ufak miktarda basımla ilgilenmediğini biliyoruz. O yüzden elimizden geldiğince çok adam toplamalıyız. Ortalama fiyat bilgisini yakın zamanda vermeye çalışacağız. Kart bastırmakla ilgili yardımcı olabilecek diğer arkadaşların yardımı makbule geçecektir. Üye no ve tarihi bilmiyorsanız çok sıkıntı değil. Bulabiliriz.5-10 YTL arası bi ücrete halletmeyi düşünüyoruz. Şimdilik bi liste oluşturalım. İstiyorum diyen arkadaşlar mesaj atsın listeyi güncelleyerek arada bi yayınlarım. Veri tabanına bilgilerinizi doğru girersek bu işler çok hızlı hallolur. Şimdilik sadece kart almak istiyorum diye mesaj atın. Ben veri tabanına bakarak bilgileri tamamlarım. Sizden ricam Kontrol panelinde eksik bilgisi olan kalmasın.
abi bunun üzerine değişiklik yapılmıcak mıydı ??
benide listeye ekleyebilirsiniz bu arada kartlar basıldıktan sonra bazı servis ve aksesuarcılarla anlaşıp indirim talep edebilirz bu kartlara sonuçta bu kart sayipleri onların potansiyel müşterisi olmuş olcak onlarda bi miktar indirimi kabul ederler sanırım 8O
listeye benım de adımın eklenmesını rıca edıyorum arkadaşlar teşekkürler
1-
2-Maviş
3-
4-
5-AWD
6-Padawantr
7-Canberkkılıç
8-Oracle
9-CivcivX
10-GhostRider
11-Emre
12-ErdiLyiLmaz
13-Ozzy
14-Flu
15-Unik06
16-Vulas54
Arkadaşlar ilk 14 kişinin adını samimiyetimize dayanarak kendim yazdım. Bu arada unuttuklarım varsa affola acele ile hazırladım. Bu arkadaşların kesin katılacağına şüphem yok. Katılımcılar belirlenince elimizdeki sayıyla reklamcılarla konuşmak daha doğru olacak. Bakarsınız 150 yi buluruz ha? Bekliyorum katılımınızı.
1-
2-Maviş
3-
4-
5-AWD
6-Padawantr
7-Canberkkılıç
8-Oracle
9-CivcivX
10-GhostRider
11-Emre
12-ErdiLyiLmaz
13-Ozzy
14-Flu
15-Unik06
16-Vulas54
17-Linos
Ha bizim samimiyetimiz yok yani! :s17:
Biliyorum başıma geliceği ben. Dediğim gibi abi kusura bakma. Aceleye geldi. :)
1-
2-Maviş
3-
4-
5-AWD
6-Padawantr
7-Canberkkılıç
8-Oracle
9-CivcivX
10-GhostRider
11-Emre
12-erdiyiLmaz