avrupa yakasındakiler benden kartlarını alabilirler
ben Nişantasında çalısıyorum büyükcekmecede oturuyorum hergün büyükcekmeceye gitmiyorum ama işi bana yakın olanlara elden verebilirim
Printable View
Arkadaşlar Avrupa yakasında dağıtması için bi gönüllüye ihtiyaacımız var. Şu anda kartlar Mavişte ama maviş hafta sonu müsait olmayacak. Kaan ve Yıldıray da müsait değil. Bir cengaver arkadaşın Mavişten kartları alıp avrupada düzenleyeceği ufak bi buluşmada dağıtması laızm. TAbi avrupada kimler var isim belirtirsek iyi olur.
gökhan abi bana kargo ile gönderceksiniz dimi?
nezaman adres vereyim?
Alpcak - ANADOLU
- AVRUPA
AWD- AVRUPA
Bgrays- AVRUPA
Caglar
ceycaz
CivcivX
Demirhan
Emre- AVRUPA
Erdem53- ANADOLU
- ANADOLU
Flu- AVRUPA
gigi
Kadoku- ANADOLU
KARAGÜMRÜKLÜ
Kkaan- ANADOLU
Lewent
lithium
Maviş- AVRUPA
Mehmet D- AVRUPA
Oracle- ANADOLU
Serhate- AVRUPA
- ANADOLU
abi ben sana özelden attım bi kaç gün önce, adresimi aldın mı bi sorun var mı ?????
bişi sorcam buluşma 1 de birmot ta değilmi ark daşlar
Ee Avrupa için bi gönüllü yok mu? Büyük şehrin büyük derdi oluyo işte Ankara'lı arkadaşlar. Öyle sizinki gibi şurda buluşalım gidelim diye kestirip atamıyoruz. (Şimdi burda bi Ankara- İstanbul -İzmir geyii başlatayım) hehe
aciliyet yoksa beylikdüzü grubu benden alabilir Nişantaşı bölgesinde olanlarda aksam iş çıkışı 7 gibi elden verebilirim
kartlar güzel olmuş gökhan.
senin de mavişin de eline, koluna, yüreğine sağlık.
Afiyet olsun.. :) bi de avrupa gönüllüsü bulsak içim rahat edicek. Bana sanki bu site için toplasan 10 kişi uğraşıyoruz kendi kendimize gibi geliyor bazen...
eline sağlık üstad.kolay gelsin
Abi Maviş de zaten hali hazırda kartlar. O da iş çıkışı nişantaşı ve beylikdüzü olmak üzere iki yerde verebilirim diyor. Bana bugün yarın mavişten alıp pazara Avrupa yakasında dağıtıcak adam lazım.
bana yardımcı olcak biri yok mu
Emre . İstanbul dışı bana adresini özelden atıyor. Bende ptesi kargoluyorum.
Gökhan yahu ben sana özelden atayım ama ücreti ödemedim.ödeyemedim.internet şubesi sorun yarattı.yapıkrediye nasıl göndereceğim bulamadım.iş bankasından havale yapayım netmatikten ama iş bankası hesabı olan biri gerek o sana yönlendirse.?
Alpcak - ANADOLU
- AVRUPA Pazar akşam elden alacak.
AWD- AVRUPA Bende kalacak daha sonra alacak.
Bgrays- AVRUPA
Caglar - ANADOLU
ceycaz
CivcivX- AVRUPA
Demirhan
Emre- AVRUPA
Erdem53- ANADOLU
- ANADOLU
Flu- AVRUPA
gigi
Kadoku- ANADOLU Carrefoura gelecek
KARAGÜMRÜKLÜ
Kkaan- ANADOLU Carrefoura Gelecek
Lewent
lithium
Maviş- AVRUPA Halihazırda kartı elinde :)
Mehmet D- AVRUPA
Oracle- ANADOLU Carrefoura Gelecek
Serhate- AVRUPA
- ANADOLU (E ben dağıtıcam zaten)