Arkadaşlar geçen hafta açmış olduğum konudan da anlayacağınız kadarıyla iki satırlı göstergemi üç satırlı gösterge bularak değiştirdim.Bugün elime gösterge geçince takmazdan önce kesin bu meretin bir sıkıntısı çıkacak diye düünüyordum ve aynen oldu.İşin en kötü tarafı gösterge tam istediğim gibi türkçe menü ve bütün fonksiyonlar çalışıyor.Devir saati,hararet,yakıt vs hepsi sorunsuz çalışıyor sadece hız ibresi olduğu yerinden kımıldamıyor.Kaç defa proxı hızalama yaptım ve hepsinde de hata vermeden tamamladı.Hatta manuel olarak hız ibresine çalıştır komutu verdiğimde sona dayanıp başlangıç noktasına gelerek testi geçiyor.Kontağı çevirmemle kımıldıyor.Bu kadar sorun yokken böyle birşey çıkması insanın canını sıkıyor.Daha önce de ibreleri aynı 220 olan 2007 puntomda 2011 göstergesi takmıştım ve hız çalışmamıştı.Fakat forumda bir arkadaş son hız 220 olan devir 7000 olan aracına 240 son hız olan 6000 devir olan gösterge takmıştı ve sorunsuz çalışmıştı.Bu lanet fıat denen firma aptal gibi her araca ayrı bir yazılım ayrı bir donanım uydurmuş.Allah belasını versin böyle firmanın.Çıkmacıdan da alırken bunun son hızı 230 olduğu için uyumsuz olabilir mi diye sormuştum.Neyse arkadaşlar birinci fotoğraf eski gösterge diğerleri yeni gösterge.Neden hız ibresi çalışmıyor sizce