Alıntı volkan1065 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Sizin aracınızın yakıtı normal boşuna uğraşmayın 6 ileri 90 lık multijet ler Şehir içi 75 lik 5 ilerilere göre fazla tüketime sahiptir. Fiorino 75 lik euro 5 araç çok seridir. Onunla mukayese eder o gibi olsun dersen çok para harcarsın. 2013 linea 95 lik var arkadaşımda şirket araçlarımız da 75 lik fiorino var ve fiorino daha seri dir. Kendi aracınız la aynı araçla kıyaslama yapın diğer araçlarla kıyaslama yapıp yanlış işlere girip paranız gitmesin.

Yakıt değeriniz normal bana göre birde araç daha seri gitsin diye basıyorsanız bence aracı daha sakin kullanın yakıt biraz daha düşecektir ama kesinlikle 75 likteki Şehir içi değerini yakalaması zor. Ama Şehir dışı yolda sizin aracınız avantajlı.

Nette araştırın Çoğu 6 ileri 90 lık kullanıcıları Şehir içi yakıttan şikayetçidir.
Aracı kesinlikle sakin kullanıyorum. Yaz tatili için Alanya'ya gittim. Uzun yolda da bir depo ile ( yani kırmızı yanana kadar ) yaklaşık 750 km yol yapabildim. Toroslarda 3. vitese bazı yerlerde 2. vitese kadar düştüğüm oldu. Hayır araç gitse de yaksa bu yakıtı tamam diyeceğim araç güçlü hem yakıyor hem gidiyor. Ama araç gitmiyor. Hayırlısı bakalım biraz daha uğraşacağım ne çıkacak. Eğer problem düzelirse burada paylaşırım.
İlgin için teşekkürler.