Arkadaşlar öncelikle merhaba 2009 model gp active 190000 km de 3 yıldır sahip oldugum aracımı takasta kullanmak için değiştirmek istiyorum bir tane 170000 de 2006 astra 1.3 cdti enjoy paket le anlaştım hatta karşılıklı araçları kısada olsa sürüp test ettik şimdi arada sınıf farkı oldugu ıcın kıyaslama bıraz mantıksız gıbı gorunsede sizlerin düşüncesinide merak ettiğim için konu açmak istedim henüz satış devir noter vs işlemleri yapılmadı sadece sözleştik fiyatta anlaştık iki aracında kaportasında bazı ufak tefek sıkıntılar olsada benım ıcın oncelık motor ve yuruyen aksam ağır hasar pert kaydı falan yok ikisindede neyse bunları geçersek punto ma çok alıştım gerçekten şimdi bir üst sınıfa geçtiğimde pişman olurmuyum her konuda bakım yedek parça kronik sorun gider ve masraf olarak beni çok çok zora sokarmı diye tecrübeli arkadaşlara danışmak istiyorum bir tarafım maddi olarak kararsız kalıyor diğer tarafım artık punto ile misyonumu tamamladığımı ve değişiklik yapmam gerektiğini söylüyor artıları ve eksileri ne olur sizce şimdiden teşekkürler.