Alıntı edll Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
kardeşim mp3 hazırlarken yavaş kayıt ile yap. her nekadar mp3 olarak atmış olsanda hız yüzünden algılama yapmayabiliyor. bunun için kayıt esnasında kayıt hızını en düşük seviyeye getirin. bunun için nero programı kullanılması gerekiyor. bir diğeride okuyucu gözün kirlenmesi. sorun olabiliyor. bunu gidermek içinde teybi sökmeden temizleme işi olabiliyordu. bununla alakalı bir konu vardı bulursam paylaşırım.
Ben direk windows media player üzerinden pek çok cd yazdım hiçbir sorun yaşamadım. Okuyucu göz kirlenmiş olabilir. Ben daha sonrasında cd ile uğraşmaktan sıkıldım. İnternetten bizim teyplere uyumlu bir aux kablosu ve bluetooth aparatı aldım. Telefona dinlemek istediğim müziklerin hepsini yükledim ve cd ile işim tamamen bitti. Bu da bir diğer alternatif çözüm yolu olarak değerlendirilebilir. Benim elbecerim çok iyi değil eğer teyp cd okumasaydı ilk başvuracağım yöntem bu olurdu. Ancak gözüme android teypleri kestirdim. Android multimedya montajı yapıp teyp tuşlarının soyulması vs. tüm sorunlardan kökten kurtulmayı planlıyorum. Sizin muhtelif konularda paylaştığınız cihazları beğeniyorum fatih tarafına yolum düşerse yerinde inceleme yapacağım.